Căutare Live

Horoscopul zilei de 25 februarie! Duminica aceasta o zodie primește vești importante! Cine se umple de bani?

Astrele au pregătit în acest weekend o serie de surprize total neașteptate pentru unele zodii. Dacă unii nativi vor primi bani, altora li se promite că li se va schimba radical starea de spirit! Pe tine ce te așteaptă în ziua de 25 februarie, potrivit horoscopului?

Astrele au pregătit în acest weekend o serie de surprize total neașteptate pentru unele zodii. Dacă unii nativi vor primi bani, altora li se promite că li se va schimba radical starea de spirit! Pe tine ce te așteaptă în ziua de 25 februarie, potrivit horoscopului?

Pentru Berbeci se intrevede o calatorie, nu in interes de serviciu, ci cu familia. Vor petrece momente minunate alaturi de cei dragi.

Gemenii se implica intr-o gramada de lucruri astazi si risca sa nu aiba rezultatele asteptate. Asta pentru ca sunt dezorganizati, asta arată horoscopul din 25 februarie!

Leii vor avea o zi buna din punct de vedere social. Astrele sunt favorabile dezvoltarii relatiilor interumane.

Tot în 25 februarie, horoscopul arată că Fecioarele vor afla o veste mai neplacuta in prima parte a zilei. Initial, nu vor reactiona tocmai bine, dar pana la urma, se vor convinge ca a fost in avantujul lor

In viata Scorpionilor e multa liniste astazi. Renunta la toate indatoririle de serviciu si petrec in familie.

Horoscopul din 25 februarie arată despre Capricorni că vor fi pusi pe distracţie şi nu vor renunţa la planurile făcute chiar dacă vor interveni evenimente neprevăzute.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce te așteaptă!

Cum e să trăiești cu cineva din zodia Taur: uite ce obiceiuri are. Ce spui, se potrivesc?... Zodii binecuvântate în 2018! Horoscopul a ales nativii care vor trece printr-o perioadă de schimbări extraordinare!...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri