Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Horoscopul zilei de astăzi, 30 iulie. O veste bună pentru nativii acestei zodii: Primiți vești despre persoana iubită

Berbec: Gândiți poate că ați găsit casă în care să vă mutați, terenul pe care să vă construiți o locuință. Cei mici se bucură din plin de zilele petrecute la bunici, la rude, în mijlocul naturii.

Berbec: Gândiți poate că ați găsit casă în care să vă mutați, terenul pe care să vă construiți o locuință. Cei mici se bucură din plin de zilele petrecute la bunici, la rude, în mijlocul naturii. Și poate că încep să afle taine ale unor meșteșuguri de demult, o tradiție de familie sau locală.

Taur: Poate că pui preț pe lucruri, achiziții, dar oamenii care au fost și vor fi implicați în tot ce faci sunt mult mai importanți. Astăzi vei avea ocazia să îți arăți prețuirea față de ei.

Gemeni: Este ziua diplomației și a frumuseții care poate apărea numai atunci când ești împăcat cu lumea, cu viața, în general. Cei dragi vor aprecia, cu siguranță, aceste daruri.

Rac: Ești invitat să lași deoparte nemulțumirile, cu sinceritate, nu doar ca un exercițiu de imaginație. Vei beneficia și tu și toți cei dragi ție.

Leu: Poate că intensitatea unor emoții va depăși nivelul tău de toleranță, mai ales în familie, dar cu siguranță nu îți va folosi la nimic să te lași cucerit de acestea și să și acționezi pe baza lor.

Fecioară: Dincolo de motivele de dispută cu cei din anturajul apropiat, vei putea adopta și alte preocupări, mai constructive care să îți permită să rămâi departe de tensiuni inutile.

Balanță: S-ar putea să te trezești cu presiuni din partea unor apropiați care vor ceva anume de la tine. Poți rezista eroic sau poți negocia frumos, în avantajul tuturor.

Scorpion: Vrei să se țină cont de tine în tot ce se petrece în jur, dar știi că nu nici posibil și nici corect să fie așa. Mai bine ai alege să îți exprimi părerile atunci când ele contează.

Săgetător: Poate acum, pe ultima sută de metri, înainte să se schimbe unele dintre preocupările tale principale, vei reuși să regăsești liantul din cuplu, cel care ține totul la un loc.

Capricorn: Unii dintre apropiați au un mesaj pentru tine, dar pe tine te intrigă și te atrage mai mult cel care nu spune nimic, deși dă impresia că știe multe.

Vărsător: Contradicțiile dintre intențiile tale și părerile partenerului de cuplu ies în evidență mai mult decât de obicei. Dar există și ceva care vă unește și trebuie evidențiat astăzi.

Pești: Dacă te neliniștesc piedicile, ar fi bine să ții cont de faptul că și ele fac parte din progresul tău. Fără ele, nici au ajunge acolo unde intenționezi acum.

Recomandari