Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. O zodie va flirta cu cine nu trebuie! Nativii cărora cineva le va da lumea peste cap

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019.  O zodie riscă să flirteze cu cine nu trebuie, iar alți nativi își vor vedea lumea dată peste cap de o persoană care apare în viața lor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. O zodie riscă să flirteze cu cine nu trebuie, iar alți nativi își vor vedea lumea dată peste cap de o persoană care apare în viața lor.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Taur

Pe Tauri îi poate aștepta o zi plină de alergătura după ceva documente. Dar, chiar dacă sunt ocupați, tot au timp și de o escapadă romantică.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Gemeni

Pe Gemeni îi cuprinde o lene de proporții cosmice, am spune, nu vor să miște un deget astăzi și ar putea avea de pierdut.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Rac

Racii ar face bine să vorbească mai puțin și să asculte mai mult astăzi, pentru că nu întotdeauna părerea lor este și cea mai bună.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Leu

Leii stau excelent la capitolul afaceri. Un contract pentru care s-au luptat mult le poate aduce niște bani frumoși în conturi.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Fecioară

Fecioarele sunt puse pe jocuri și pe aventură. Tânjesc după ceva adrenalină în viață sentimentală, așa că nu se vor da în lațuri de la flirturi. cu cine nu trebuie.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Balanță

Balanțele caută să placă tuturor și ar putea avea o dezamăgire dacă nu reușesc. Dragi nativi, oricât bine ați face, cineva tot va fi cârcotaș.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Scorpion


Fie un străin, fie o persoană cunoscută acum foarte mult timp apare în viața SCORPIONILOR și le poate da lumea peste cap. Și în plan profesional stau foarte bine, acolo se prevede o reușită la serviciu.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Săgetător

Sinceritatea Săgetătorilor le poate atrage ceva priviri reci și dorințe de răzbunare din partea celor cărora le spun verde în față ce cred.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Capricorn

Ccapricornii se pot apropia de o persoană cu care au petrecut mult timp în ultima perioadă și pe care o vedeau doar ca pe un prieten.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Vărsător

Persoană iubită le-ar putea cere ceva explicații Vărsătorilor astăzi, lucru de care acești nativi. nu prea vor să audă, dar reușesc ei să găsească o cale de scăpare.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Pești

O zi foarte productivă pentru nativii Pești. Un plan pe care erau gata gata să-l abandoneze se poate dovedi a fi de mare succes.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 6 mai 2019. Berbec

Chiar dacă ei sunt cei care au dreptate, este vital pentru Berbeci să nu acționeze după ce le spune orgoliul, ci să fie puțin mai empatici.

Recomandari