Căutare Live

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Compromisurile nu mai duc la ceva bun! O zodie trebuie să-și facă bagajele cu demnitate și să plece

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Horoscopul din 13 august vă recomandă să luați totul cu calm și liniște sufletească. Dacă vă agitați nu veți găsi un răspuns, el va veni când la momentul potrivit

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Compromisurile nu mai duc la ceva bun! O zodie trebuie să-și facă bagajele cu demnitate și să plece

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Berbec

Ziua te predispune la călătorii pe distanțe scurte. Esti nevoit sa faci mai multe comisioane, însă te vei descurca fără probleme. O discutie cu cineva apropiat te poate pune pe gânduri. Atentie la relatiile cu prietenii si protectorii, deoarece sustinerea pe care ti-o ofera aceștia lasă mult de dorit. După-amiaza este potrivită pentru o reuniune cu cei dragi, potrvit astrocafe.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Taur

O zi în care se evidențiază cheltuielile necesare traiului cotidiene. Nemultumirile legate de bugetul de venituri si cheltuieli sunt la ordinea zilei, insa astrele au grija sa iti ofere doar ce ai nevoie in aceste zile. Energia vitală este la cote reduse, asa incat dozeaza-ti eforturile si evita stresul. În a doua parte a zilei ai putea primi invitații de a ieși în lume.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Gemeni

Stările tale de spirit sunt controversate, astfel că este dificil să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în activități solicitante. Este bine să te interiorizezi și să te gândești pe îndelete în ce segment de viață ai nevoie de îmbunătățiri și schimbări radicale. Evită discuțiile contradictorii și hazardul. Odihnește-te, vorbește puțin și plimbă-te prin locuri liniștite.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Rac

Senzația că ceva se se petrece dincolo de perdeaua cotidiană este accentuată și pe undeva este fondată. Sufletul tău este răscolit de amintiri, stări, trăiri și senzații deosebite. Rolul lor este acela de a dizolva tipare mentale și comportamentale învechite și de a te orienta spre evoluție și progres. Odihnește-te, evită spațiile aglomerate, discuțiile lungi și stai în natură.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Leu

Prietenii îți sunt alături, însă fiecare are interesul lui. Este posibil să afli vești neplăcute legate de cineva drag, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Dialogurile cu ceilalti sunt dinamice, iar factorul neprevăzut îți poate cauza bulversări. La serviciu ai mult de lucru, indicat fiind sa te ocupi doar de activitățile care nu cer prea mult efort fizic și intelectual.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Fecioara

Se recomandă prudență la relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt posibile răsturnări de situație greu de estimat. Există chestiuni profesionale în care nu ai decis corect la un moment dat, astfel încât acum ești nevoit să remediezi lucrurile. Atitudinea deschisă și onestă te ajuta sa depășești neplăcerile. Spre seară, o discuție cu membrii familiei îți prinde bine.

Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
felicitare cu flori roz pe margini pe care scrie mesaje de sfantul andrei 2021
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Mai multe articole

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Balanta

O zi potrivită pentru a-ți bucura sufletul cu activități culturale. Programează-ți călătorii în locuri feumoase, încărcate de istorie, dar vizionează și filme sau piese de teatru. Pe de alta parte, te poti ocupa de aspecte legate de studii pe termen lung sau în străinătate. Alege să urmezi o forma de școlarizare necesară în domeniul profesional. Ocupă-te doar de propria ta persoană!

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Scorpion

Capitolul financiar îți dă bătăi de cap, deoarece pot apărea cheltuieli deosebite prin intermediul altora. Însă, este vorba despre plata unor daune făcute de alții, de achitarea unor restanțe la facturi, taxe, impozite sau ești nevoit să-ți reevaluezi relațiile cu diverse instituții financiare. Răbdare, prudență și atenție sporită la tot ce ține de bani și bunuri comune.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Sagetator

Relațiile parteneriale și proiectele alcătuiesc subiectul principal al zilei. Contradicțiile dintre ce îți dorești tu și ce îți oferă ceilalți sunt destul de mari. Atentie la ce spui, deoarece se pot strica relatii bune sau se pot destrăma parteneriate profitabile. Ascultă și părerea celorlalți. Partenerul de viață îți poate face reproșuri legate de slaba ta implicare în cuplu.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Capricorn

Se întrezărește multă forfotă la serviciu, dar și acasă. Relatiile colegiale sunt umbrite si bine ar fi să ai în vedere că nu te poți baza pe nimeni. Dozează-ți eforturile si selectează prioritățile de lucrat. Organismul îți poate da semnale de oboseală, dar și unele afectiuni vechi se pot evidenția. Odihnește-te si foloseste doar remedii naturale pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Varsator

Veselia și dorința de iubire sunt principalele aspecte care te interesează astăzi. Relatia cu persoana iubita fluctuează, însă sunt momente pasagere. Se poate isca un mic conflict între generații, dar ambele părți pot învăța ceva din asta. Sănătatea este slabită, deci fii mai atent la semnalele organismului. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie 2020. Pesti

Segmentul domestic are nevoie de atenția și sprijinul tău. Sunt momente bune pentru a sta mai mult cu membrii familiei, a lua legătura cu neamurile și pentru a rezolva chestiuni patrimoniale sau a plănui treburi gospodărești de anvergură. La finalul zilei, detașează-te de senzațiile neplăcute si bucură-te de un mic chef alaturi de cei dragi.

(sursa: astrocafe)

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri