Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020. Neliniștea se așterne în casa Berbecilor și Taurilor. Ce ne recomandă astrele

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020. Oportunitățile sunt în fața noastră și le vom vedea după ce ne știm valoarea, dar și talentele de pe urma cărora putem câtiga bani frumoși. Surprizele și răsturnările de situație ne pot deturna din drum, dar să sperăm că nu ne dăm bătuți.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020. Neliniștea se așterne în casa Berbecilor și Taurilor. Ce ne recomandă astrele

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia BERBEC

Lipsurile, grijile te împing să faci schimbări majore legat de finanțe, dar tot răul este spre bine. În următoarele două săptămâni vei primi o nouă ofertă de muncă, un contract care îți va crește stima de sine, dar se va simți și în conturi.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia TAUR​

Un soi de neliniște sau revoltă nu îți dă pace?! Este timpul să te reinventezi și să te faci văzut și auzit. Ai șansa acum de a le schimba părerea celorlalți despre serviciile pe care le prestezi, iar asta se va vedea și în portofel.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia TAUR​ - zodia GEMENI​

În spatele ușilor închise, departe de ochii lumi, ai trecut prin tot felul de experiențe neplăcute. Este posibil ca acum să ai nevoie de un avocat bun, pentru a întorarce o situație financiară în favoarea ta.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia TAUR​ - zodia RAC​

Dar din dar se face Rai. Toată energia pe care o depui în scopuri umanitare se va întoarce la tine. Unii raci pot avea parte de cheltuieli neprevăzute, iar alții își pot goli pușculița pentru a ajuta un prieten.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia TAUR​ - zodia LEU​

Chiar dacă în carieră nu a fost totul roz, energia momentului promite o promovare sau o funcție nouă. Focusează-te pe sursele de venit care dau roade și nu îți consuma energia în zece părți.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia FECIOARĂ

Realitatea financiară pe care o trăiești este suma gândurilor tale și stă în puterea ta să o îmbunătățești. Banii pe care îi câștigi sunt direct proporționali cu cât te iubești. Așa că ar fi cazul să-ți dai un reset mental mai optimist.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia BALANȚĂ

Este o zi buna pentru noi conexiuni, pentru a-ți face planuri de vacanta sau a vizita anumite rude, dar și pentru a relua legături mai vechi cu persoane din străînătate. Nu poti lucra eficient cand cineva iti supravegheaza cu ochi rai fiecare miscare si sare la gatul tau la cea mai banala abatere, dar nu ai cum sa schimbi lucrurile.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia SCORPION

Semnul tău zodiacal se afla în sfera parteneriatelor, iar relația care te preocupa astăzi cel mai mult este cea cu partenerul de viață. Este o perioada buna de a trece relația la un alt nivel. Profita de faptul ca un lucru nu mai inainteaza deloc, e semn ca mai bine lasi totul balta

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia SĂGETĂTOR

Este ziua în care aștepți să-ți fie recunoscute meritele, eforturile, munca. Ar fi bine să ieși din zona de confort, să faci schimbări în rutina cu care eșți obișnuit și chiar să iei în calcul unele metode mai puțîn convenționale.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia CAPRICORN

Fii atent astăzi la detalii, mai ales daca vei avea de lucru cu hârtiile, actele, rapoartele. Daca anumite aspecte nu-ți sunt foarte clare, astrele te îndeamnă să nu eziți să ceri mai multe informații. Dacă vezi că apar numai piedici în planurile începute cândva, n-ar fi rău să asculţi părerile celor din jur care te încurajează să schimbi direcţia.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia VĂRSĂTOR

Fiecare zi care trece mai pune o caramida la relatia voastra, deci trebuie sa fii constient ca nici nu poti spune foarte clar, deocamdata, incotro mergeti. Important e ca relatia evolueaza frumos in fata ta, dar e cale lunga pana isi va arata adevarata valoare.

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020 - zodia PEȘTI

Este timpul să pui stop convingerilor care te limitează, persoanelor care iți îngrădesc zborul. Îndreaptă-ți atenția către hobby-urile și pasiunile care iți bucură existența. Nu mai tergiversa lucrurile: cu cat te implici mai repede, cu atat roadele bune se vor arata mai curand!

Recomandari