Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Un început de săptămână plin de surprize! Două zodii se întâlnesc pentru a încheia o relație

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Horoscopul din 17 august vă recomandă să luați totul cu calm și liniște sufletească. Dacă vă agitați, nu veți găsi un răspuns, el va veni la momentul potrivit

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Un început de săptămână plin de surprize! Două zodii se întâlnesc pentru a încheia o relație

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Berbec

Se pare ca începi săptămâna îndrăgostit si pus pe șotii. Relatiile sentimentale sunt destul de controversate, însă dacă lași cârcoteala deoparte totul va fi minunat. Creativitatea este la cote inalte, astfel ca recomandabil este sa organizezi o serată plăcută pentru cei dragi. Evita excesele de orice fel și ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Taur

Poți desfășura cu succes, activitățile gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente, planificarea unei zugraveli sau, în functie de caz, a gradinaritului sunt cele mai indicate. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar șarmul tău caracteristic va reusi să readucă pacea si armonia mult visate. S-ar putea să fii nevoit să ajuți o rudă.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Gemeni

Este posibil sa faci o mulțime de drumuri. Motivele pot fi diverse, de la cele cu scop personal cât și pentru a rezolva diverse comisioane pentru alții. Pe de alta parte, bine este să te gândești la unele forme de instruire ce ti-ar fi utile la locul actual de muncă sau pentru a obține un loc de muncă mai bun. Spre seară se anunță întâlniri cu neamurile sau cu prietenii apropiați.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Rac

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene și pentru verificarea datoriilor. Poti primi cadouri, recompense sau se pot îmbunătăți condițiile de la locul de muncă. Frumos ar fi ca în partea a doua a zilei să lași pragmatismul deoparte și să gasești un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Leu

Prima zi a săptămânii îți aduce multă energie și chef de a da piept cu toate. Noblețea sufletului tau este accentuată, iar ceilalți te privesc cu admirație și respect. Bine este să-ți planifici cursuri de dezvoltare personala, vizite la saloanele de ingrijire corporala sau să-ți oferi mici cumpărături dragi ție. Fii tolerant cu ceilalți și nu încerca să ieși prea mult în evidență.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Fecioara

Astăzi nu prea ai chef să ieși din casă. Energia vitală este la cote joase și se recomandă abordarea activităților de rutină. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să-ți creeze neplăceri. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tau, gândește-te bine la ce vrei să faci pe viitor și nu-ți divulga planurile. Odihnește-te și plimbă-te des în aer liber!

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Balanta

Este o zi interesantă la capitolul prieteni. Întâlniri, dialoguri, vești interesante, toate vin către tine într-un ritm amețitor și amenințător. Este posibil ca să rupi unele relații vechi, dar fii convins că se face loc pentru altele noi, mult mai folositoare ție în această perioadă a vieții. Pe de alta parte, o persoană care te-a susținut și protejat mult timp ar putea să te dezamăgească.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Scorpion

Ziua îți aduce multe treburi în domeniul profesional. Sunt posibile situații conflictuale cu un șef, dar fii pe fază și ascultă cu atenție ce are de zis acesta. Reproșurile și nemulțumirile sunt frecvente, dar ai răbdare ca în curând vei depași totul cu bine. Imaginea ta in ochii celorlalți lasă mult de dorit, însă astăzi îți poți da seama cine te privește cu ochi buni și cine nu.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Sagetator

Te poți ocupa cu succes de relațiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor călătorii în afara granițelor țării este binevenită, însă materializarea acestora va mai dura. Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi in aceasta zi. Mai târziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. In a doua parte a zilei, dorinta de rafinare sufletească este accentuată.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Capricorn

Norocul la banii si bunurile altora îți deschid săptămâna. Se pare ca poti rezolva mai usor chestiuni legate de taxe, impozite, relatii cu institutii financiare sau legate de moșteniri. Pe de alta parte, poti primi cadouri sau recompense neașteptate. S-ar putea să te gândești la implicarea in afaceri, dar sunt momente pasagere si nu trebuie să dai curs primului imbold.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Varsator

Relatiile parteneriale si colaborarile sunt la mare căutare astăzi. Sunt posibile reconfigurari de pozitie intr-un parteneriat, respectiv poti renunta la acesta. Recomandabil este sa fii prudent si sa discerni cu atentie totul. Pe de alta parte, unele colaborari in care esti implicat nu te mai reprezinta, așa încât mobilizează-te și renunță definitiv la ele.

Horoscopul zilei de luni, 17 august 2020. Pesti

O zi cu multa munca la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii parcă nici nu există. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult, vizate fiind sistemul circulator, inia, coloanal vertebrală. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile de rutina si nu raspunde la provocari. Foloseste doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului si sufletului tau.

(sursa: astrocafe)

Recomandari