Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Horoscopul zilei de luni, 20 ianuarie 2020: Peștii trăiesc dezamăgirea vieții lor, vărsătorii sunt vedeta zilei

O nouă săptămână începe și se pare că astrele se cam țin de șotii, căci unii nativi se vor confrunta cu situații dificile, cu vești proaste sau probleme de sănătate. Ce anunță horoscopul zilei de luni, 20 ianuarie 2020?

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Potrivit astrelor, horoscopul zilei de luni, 20 ianuarie 2020, vine cu schimbări de situație pentru anumiți nativi, mai ales în plan amoros. Unii nativi se simt puțin confuzi, în timp ce alții nu stau prea binie la capitolul sănătate, fiindcă nu au deloc energie.

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP 20 IANUARIE 2020

A venit timpul pentru berbeci să demonstreze că sunt capabili de mai mult decât arată de obicei. Potrivit horoscopului zilei de 20 ianuarie 2020, nativii trebuie să se organizeze mai bine și să încerce să rezolve acele lucruri sau aspecte din viața lor ce par că au scăpat de sub control.

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020 îi sfătuiește pe nativii taur să fie extrem de precauți la vorbele pe care le spun sau la gesturile pe care le fac, fiindcă există riscul să rănească pe cei din jur. Azi există risc mare de certuri în relație.

Gemenii au sentimente contradictorii și nu știu dacă ceea ce văd sau simt este adevărat sau este doar ceva din mintea lor. Unii nativi întâlnesc azi o persoană specială, cu care ar putea ajunge în viitor să formeze un cuplu reușit.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Racii trebuie să fie extrem de atenți la bani și la bugetul pe care îl au, fiindcă ziua stă sub semnul risipei dacă nu există puțină cumpătare. Anumite vești sau evenimente neprevăzute îi pot pune pe cei din zodia rac să facă cheltuieli neprevăzute, arată horoscopul zilei de 20 de ianuarie 2020.

Leii au o zi excelentă, conform horoscopului zilei de 20 ianuarie 2020. Se anunță o zi minunată, plină de vești bune. Profită din plin, fiindcă restul zilelor se anunță extrem de dificile.

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020 arată că fecioarele primesce ce merită, fie că este vorba despre un cadou minunat, fie că este vorba despre o veste excelentă în plan amoros sau sentimental. Tot azi nativii vor fi nevoiți să ia o decizie importantă.

Balanțele se simt azi extrem de cochete și sunt extrem de preocupate de aspectul fizic. Mai mult decât atât, persoana iubită ar putea pregăti o surpriză uriașă.

Scorpionii sunt puși pe fapte mari, asta arată horoscopul zilei de luni, 20 ianuarie 2020. Nu este exclus ca astăzi se se contureze ideea unei vacanțe sau a unei escapade de weekend.

Pentru săgetători, horoscopul zilei de 20 ianuarie anunță nevoia de-a căuta sfatul celor din jur.Totodată, acesta este și momentul unor realizări în plan profesional sau a unor câștiguri sau măriri de salariu.

Capricornii au parte de o zi excelentă și ar putea cunoaște azi pe cineva special, un prieten pe termen lung sau un posibil partener de viață cu care există o compatibilitate semnificativă. Atenție mare la semnele pe care ți le oferă azi destinul

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020 arată despre vărsători că au parte de o zi extrem de agitată, fiindcă toată lumea pare să-i caute. În plus, nativii au mai multe în agendă și ziua ar putea să nu le fie suficientă pentru a duce totul cu bine până la capăt.

Peștii trăiesc astăzi o dezamăgire uriașă, venită din partea unei persoane din anturaj, ce este fie prieten, fie partener de viață. Ai mare grijă să nu judeci prea aspru, fiindcă gestul persoanei respective poate nu a fost unul intenționat.