Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscopul zilei de luni, 23 martie 2020. Ceartă aprinsă pentru o zodie și o veste importantă pentru alta

Horoscopul zilei de luni, 23 martie 2020.  În timp ce o zodie ar putea avea parte astăzi de o ceartă aprinsă, din cauza unor probleme ce nu mai pot fi ignorate, altă zodie ar putea primi o veste importantă.

Horoscopul zilei de luni, 23 martie 2020. Berbec

Nativii acestei zodii vor fi copleșiți de niște gânduri pesimiste legate de viitorul carierei lor. În general neînfricați, Berbecii s-ar putea simți astăzi vulnerabili. Dacă vor reuși să își înfrângă temerile, vor ajunge să îi ghideze și pe ceilalți.

Horoscopul zilei de luni, 23 martie 2020. Taur

Este posibil ca Taurii să primească răspuns la o problemă ce îi măcina de multă vreme. În plus, vor simți nevoia să comunice cât mai mult cu cei dragi. În următoarea perioadă, îi va ajuta enorm să învețe ceva nou – indiferent că este vorba despre o limbă străină sau de un curs online.

Horoscopul zilei de luni, 23 martie 2020. Gemeni

Gemenii se pot aștepta la emoții intense și la dorința unei schimbări majore. Fiind obligați să stea casă, unii nativi își ies din fire, pentru că se tem că nu vor mai face bani și că înregistrează deja pierderi. Din păcate, momentan, vor fi nevoiți să accepte situația.

Horoscopul zilei de luni, 23 martie 2020. Rac

În multe relații, o ceartă poate izbucni din senin. Totuși, în spatele acestor reacții surprinzătoare, problemele sunt mai adânci și cer să nu mai fie ignorate.

Horoscop RUNE pentru săptămâna 23 - 29 martie, cu Mihai Voropchievici

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, pentru a afla previziunile astrale și pentru celelalte zodii. Horoscopul acestei zile a fost prezentat de Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie.

Recomandari