Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Scorpionul este înșelat! Dragostea nu mai este ce a fost, nici partenerul

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Vești bune și mai puțin bune pentru anumite zodii. Cer este că Scorpionul trece prin momente de cumpănă în viața de cuplu. Astăzi i se certifică că a fost înșelat de către persoana iubită, ceea ce bănuia demult. Nu mai are sens să mai bateți pasul pe loc. A doua șansă nu este o soluție

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Scorpionul este înșelat! Dragostea nu mai este ce a fost, nici partenerul

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Berbec

Berbecul ar putea fi dezamăgit de condiţia sa fizică, dacă se va urca dimineaţă pe cântar. Aşa că e posibil să vreţi să faceţi o schimbare, pentru a reveni la kilogramele cu care vă lăudaţi în trecut. Nu exageraţi însă cu dieta chiar din prima zi!

Relațiile sentimentale îți pot da bătăi de cap, pentru că ești foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijându-ți astfel îndatoririle față de persoană iubită sau față de copii. Este bine să lași deoparte alte activități și să te implici mai mult în capitolul amoros.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020.Taur

Dorință de a stă acasă, printre membrii familiei este foarte accentuată. Pe de altă parte ai și multe treburi gospodărești restanțe. Astăzi sunt momente favorabile, atât pentru a dialoga cu cei dragi, cât și pentru a-ți rezolvă tot soiul de chestiuni patrimoniale.

E posibil ca dimineaţă să vă macine un vis de peste noapte, în care persoana cu care aveţi o relaţie este chiar partenerul/partenera celui mai bun prieten. Ar fi bine să nu daţi atenţie prea mare unui astfel de vis, ci să vă concentraţi mai degrabă asupra problemelor din viaţa reală, recomandă horoscopul.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Gemeni

Este o zi cu forfotă, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte multe informații se vor vehicula în preajmă ta, însă nu toate îți sunt de folos.

Este bine să fii prudent în comunicare, deoarece există riscul să vorbești prea mult și fără rost. Nu rataţi momentul, o invitaţie în oraş, o întâlnire romantică vă poate schimba viaţa şi vă va descătuşa inima.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Rac

Temă principală a zilei este legată de veniturile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată. Se pare că în urmă discuțiilor cu un prieten sau cu o persoană care te sprijină în domeniul profesional vei află modalități noi de a câștiga mai mult. Controlează-ți reacțiile și ascultă ce ți se spune. Însă, luarea deciziilor lasă-le pentru zilele următoare.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Leu

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
colaj de fotografii cu angelina jolie intrun plover gri și fusta alb
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
colaj de imagini cu morgana din videoclipurile la manelele ei
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
Mai multe articole

Alcătuiește planuri pentru cel puțin o luna de zile de acum încolo. Inspirația pare că vine dintr-o zonă necunoscută, însă vei constată că sunt exact ideile, sugestiile de care ai nevoie.

Lăsaţi-vă familia să se plimbe prin oraş sau să meargă la vreun concert şi profitaţi de singurătatea liniştitoare.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Fecioară

Fecioara este hotărâtă! Îşi va schimba complet look-ul, de la haine, accesorii, la coafură. Vreţi categoric să aveţi o înfăţişare care va întoarce toate privirile şi care vă va da încredere în voi. E o idee foarte bună, veţi face astfel o surpriză uriaşă şi persoanei iubite, iar această schimbare de look vă poate condimenta relaţia în mod neaşteptat. Ba chiar veţi împuşca doi iepuri: şi la job, colegii vă vor privi altfel.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Balanţă

Relaxare completă pentru Balanţă. O baie în piscină va face minuni astăzi şi vă va ajuta să scăpaţi de oboseala acumulată în ultima vreme. Pe seară, le veţi face o vizită surpriză părinţilor sau unei alte rude foarte dragi. Casa gazdelor, mobila, tablourile şi alte lucruri din zonă vă vor aduce aminte de perioada copilăriei şi vă va da bună dispoziţie. Melancolici, veţi uita complet de toate grijile şi problemele pe care le aveţi.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Scorpion

Scorpionul are parte de momente tensionate în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Deşi aveaţi stabilită o întâlnire romantică, s-ar putea ca persoana iubită să nu apară. Nu încercaţi să-i justificaţi comportamentul, găsind diferite motive pentru care v-a lăsat baltă. Există riscul ca această persoană să-şi fi găsit pe altcineva. Nu disperaţi, lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Poate ar trebui să vă regândiţi poziţia şi să căutaţi dragostea în altă parte.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Săgetător

Săgetătorul nu se poate odihni în această zi. Un prieten sau o rudă care insistă să-i daţi o mână pentru a rezolva probleme stringente va face din nou apel către voi. Nu amânaţi, e bine să găsiţi soluţii la aceste situaţii care durează de ceva vreme. Dacă ajutaţi, aşa cum aţi promis, şi veţi găsi rezolvarea, atunci veţi avea pe deplin recunoştinţa unei persoane care şi-a pus încrederea şi speranţa în voi.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Capricorn

Este o zi bună pentru a verifică bugetul de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești ceva bani dintr-o colaborare, dar și partenerul de viață sau colaboratorii te vor susține material. Dacă vei privi dincolo de aparențele cotidiene vei constată că încet, dar sigur, ți se deschide alte variante de câștig de la și prin alții. Totul este să ai răbdare și să cheltuiești strictul necesar.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Vărsător

Vărsătorul ar trebui să acţioneze cu multă precauţie astăzi. Veţi merge la o petrecere unde vă veţi simţi atras de o persoană, veţi începe să-i aruncaţi priviri şi să flirtaţi. Mare atenţie însă, să nu faceţi o greşeală: e posibil ca această persoană să fie însoţită de partenerul/partenera de viaţă şi riscaţi să cădeţi într-o situaţie neplăcută. Cu puţină reţinere şi diplomaţie, aţi putea evita astfel de momente.

Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020. Pești

Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, dar este nevoie să fii prudent și să-ți selectezi prioritățile. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales pe segmentele sistemului circulator. Remediile naturiste, odihnă, detașarea de neplăcerile cotidiene sunt cele mai indicate. Această zodie va avea parte de o minivacancată alături de cei dragi.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri