Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. La mijlocul săptămânii, surprizele se țin lanț de două zodii puternice

Horoscopul zilei de 20 mai 2020. Zodiile de foc au parte de un nou start în viața de familie și se bucură de atenția celor dragi. De cealaltă parte, zodiile de apă se simt presate de dorințele celor din jur și nu reușesc să se simtă în largul lor. Află previziunile pentru ziua de miercuri pentru zodia ta

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. La mijlocul săptămânii, surprizele se țin lanț de două zodii puternice

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Berbec

Berbecul astăzi va fi prea vorbăreț. Dacă vă aflați în apropierea unui "spion", cu siguranță veți dezvălui informaţii incriminatoare de calitate despre dvs., despre rude sau colegi de la muncă. Pentru a nu crea probleme din cauza dorinţei voastre de a vorbi, încercați să direcționați orice dialog pe un canal neutru. Riscaţi altfel să spuneţi lucruri care vor fi folosite împotriva voastră în viitor. Secretele trebuie să rămână secrete, mai ales dacă şi dvs. aveţi câteva.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Taur

Când te căsătorești? Nu vrei să-ți găsești și tu pe cineva? Nu, mulțumesc! Sunt greu de controlat și nu suportă să dea explicații. Patru zodii cărora le stă cel mai bine singure

Taurul în această zi îşi va ocupa timpul discutând despre fapta uneia dintre rudele apropiate. Într-adevăr, vestea este una care merită lăudată, motiv pentru care veţi face chiar o postare specială pe pagina dvs. de social media. Nu uitaţi însă de afacerile personale. În această zi veţi avea nevoie de o atenţie deosebită din partea partenerului de viaţă, mai ales pentru că vă gândiţi să organizaţi o cerere în căsătorie. Ascultați cu atenție cuvintele și sfaturile utile din partea acestei persoane.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Gemeni

Gemenii se simt dezamăgiţi, din cauza faptului că duc o viaţă solitară. Oriunde mergeţi, întâlniţi doar persoane care nu vă inspiră şi nu vă animă starea de spirit. Apropo, dacă purtaţi vreun dialog cu unul dintre foştii parteneri, nu încercaţi să le dovediţi nimic, acest lucru ar fi inutil şi nu vă va aduce satisfacţie pe termen lung, ba chiar s-ar putea să regretaţi această laudă de sine de care nici dvs. nu sunteţi convins. Cel mai potrivit lucru pe care îl puteţi face este să aşteptaţi să treacă această zi, fără să plănuiţi prea multe activităţi. Relaxaţi-vă şi gândiţi-vă la portretul psihologic al persoanelor cu care v-aţi dori să comunicaţi.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Rac

Racul nu ar trebui să-și deschidă portofelul pentru a face o achiziție spontană în această zi. În primul rând, pentru dvs. acest lucru se va dovedi a fi prea costisitor și în al doilea rând, nu aveți nevoie de produs. Pentru a evita acest capriciu, amintiți-vă de lucrurile care reprezintă într-adevăr o prioritate pentru dvs. Deci, dacă strângeţi bani pentru o mașină nouă, ar merita să riscați să pierdeți banii din cauza achizițiilor nerezonabile?

Berbecilor le plac lucrurile fixe, fecioarele iubesc învățământul, iar săgetătorii sunt atrași de putere. Astrele îți spun ce să faci în viață

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Leu

Leul ar trebui să dea dovadă de tact atunci când pregătește un discurs pentru persoana iubită. Ei nu vor fi de acord cu proiectul propus până când nu vor vedea cum îi ajută. Sarcina dvs. este să faceţi tot ce e în puterea dvs. pentru a avansa motivația potrivită. Da, nu va fi ușor, dar puteți să apelați la toată ingeniozitatea dvs. naturală și, cu siguranță, veți trece peste această situaţie, iar lucrurile se vor aşeza în favoarea dvs.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Fecioară

Fecioara va avea parte de o surpriză din partea jumătăţii sale, mai exact, va primi un cadou neaşteptat. Când îl veţi deschide, veţi vedea că în spatele ambalajului este exact ceea ce v-aţi dorit de foarte multă vreme, dar este un obiect foarte costisitor, pentru care partenerul dvs. nu are posibilitatea financiară de a-l achiziţiona. Indiferent de acest lucru, nu încercaţi să îl faceţi să se simtă prost pentru că a decis să cheltuiască banii pentru a vă face aduce bucurie, doar spuneţi „mulţumesc” şi apreciaţi gestul.

Berbecilor le plac lucrurile fixe, fecioarele iubesc învățământul, iar săgetătorii sunt atrași de putere. Astrele îți spun ce să faci în viață

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Balanţă

Ușoară tristețe și o mică supărare pentru Balanţă astăzi. Veți observa cum cel mai bun prieten începe să construiască o relație cu persoana pe care i-aţi prezentat-o recent. Vă simţiţi singur din cauza problemelor dvs. amoroase şi consideraţi că era mai bine când petreceaţi timpul doar voi doi. Invidia vă poate afecta starea emoțională, ceea ce înseamnă că trebuie să scăpați de acest sentiment insidios cât mai curând posibil. Bucuraţi-vă pentru reuşita amoroasă a celui mai bun prieten și doriţi-le numai bine.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi de grădinărit, indiferent că îşi doresc sau nu. Munca pe care va trebui să o faceţi la insistenţa unei rude mai în vârstă are loc într-o livadă. Dacă vă simţiţi cu adevărat incomod să faceţi treaba folosindu-vă mâinile, încercaţi să automatizaţi munca, mergând la un magazin cu ustensile pentru a achiziţiona o maşinărie care să lucreze pământul în locul dvs. Astfel, nu doar că veţi termina treaba mai repede şi mai uşor, dar maşinăria o va ajuta pe viitor şi pe ruda dvs.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Săgetător

Săgetătorul îşi petrece duminica într-o locație destul de incomodă. Veți fi obligați să însoţiţi un membru senior al familiei dvs. la un eveniment cultural. Datorită diferenței mari de vârstă, dvs. vă veţi plictisi teribil în acest loc, dar ruda dvs. se va simţi foarte bine. Dacă ţineţi mult la această persoană, încercați să vă ascundeți iritarea în orice fel puteți. Spuneţi "Este drăguț" de fiecare dată şi nu vă arătaţi indignarea, altfel o veţi face să se simtă prost.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Capricorn

Topul celor mai răi soți din horoscop! Ferește-te de aceste zodii dacă vrei să ai o căsnicie liniștită

Capricornii îşi vor petrece ziua făcând diferite reparații. Totul va începe când veţi decide să mutaţi lucrurile prin casă şi veţi observa câte defecte ascund acestea. Va fi nevoie de multă muncă, care va dura câteva săptămâni dacă nu găsiți parteneri de încredere. Încercaţi totuşi să apelaţi la vreo rudă sau, de ce nu, la cel mai bun prieten.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Vărsător

Vărsătorul este lipsit de logică în această zi. În primul rând, refuzaţi să folosiţi gps-ul pentru a realiza ruta unei călătorii cu familia şi veţi sfârşi prin a alege un traseu complet greşit. Seara veţi dori să-l ajutaţi pe unul dintre copii la teme, dar nu veţi face decât să-l băgaţi mai rău în ceaţă. Aveţi noroc pentru că daţi dovadă de un farmec natural incredibil, mai ales când vine vorba de ieşit din situaţii tensionate, motiv pentru care veţi fi iertat pentru aceste greşeli.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai 2020. Peşti

Peştii vor face cunoştinţă cu un nou vecin. Această persoană, foarte atractivă, se va arăta dornică de discuţia pe care o purtaţi şi veţi fi fascinaţi de carisma lor naturală. Din păcate, această persoană se va dovedi obositoare, mai ales că, devenind interesată de dvs, nu va ezita să vă deranjeze cu vizitele din diferite pretexte. Aşteptaţi-vă să fiți vizitat de nenumărate ori în această zi.

Recomandari