Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Horoscopul zilei de miercuri, 27 MAI 2020. Racii se pot îndrăgosti până peste cap, însă Gemenii au probleme în paradis

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. Sfârșitul lunii mai 2020 aduce momente dificile pentru Gemeni, care ar trebui să evite discuțiile serioase cu partenerul de viață, întrucât riscă să dea naștere unui conflict uriaș. De cealaltă parte, Racii se pot îndrăgosti până peste cap.

Horoscopul ziei de miercuri, 27 MAI 2020. Racii se pot îndrăgosti până peste cap, însă Gemenii au probleme în paradis

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. GEMENI

GEMENII trebuie să evite discuțiile foarte serioase cu partenerul astăzi, pentru că asta l-ar putea pune într-o situație incomodă și să ia naștere un coflict.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. RAC

Mulți dintre nativii RAC fără pereche se pot îndrăgosti până peste cap în perioada aceasta. Acești nativi par să fie preferații lui Cupidon.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. LEU

Dragi LEI, dacă aveți ceva nemulțumiri legate de persoana iubită sau de cei din jur, astăzi este momentul să vă spuneți ofurile și să lămuriți niște aspecte.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. FECIOARĂ

În schimb, FECIOARELE au parte de clipe minunate în plan sentimental, pentru că se bucură de toată atenția și afecțiunea celui pe care îl iubesc.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. BALANȚĂ

BALANȚELE trebuie să lase trecutul în urmă, pentru că pot da cu piciorul unor șanse mari de a-și reface viața sentimentală și să o ducă așa bună vreme de acum.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. SCORPION

O veste neașteptată pentru SCORPIONI prevăd astrele astăzi. Poate fi vorba de ceva legat de o persoană din familie, posibil niște probleme de sănătate.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. SĂGETĂTOR

SĂGETĂTORII sunt sfătuiți să acționeze cu calm și mult tact într-o situație care îi poate scoate din minți, din cauza unei nedreptăți

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. CAPRICORN

O zi perfectă pentru discuții deschise și mărturisiri în cazul CAPRICORNILOR. Un lucru care îi apasă de multă vreme trebuie rostit astăzi cu voce tare.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. VĂRSĂTOR

VĂRSĂTORII sunt cam curioși astăzi, vor să fie la curent cu tot, să nu le scape nimic, tocmai pentru a avea mereu un aș în mânecă.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. PEȘTI

PEȘTII parcă trăiesc întreagă zi un sentiment de deja-vu, ceva le tot amintește de niște situații din trecut, iar asta le poate da o stare de nostalgie.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. BERBEC

Început de săptămâna zbuciumat pentru BERBECI în plan amoros. Sunt în așteptarea unor răspunsuri care le-ar putea schimbă complet situația sentimentală.

Horoscopul zilei de miercuri, 27 mai 2020. TAUR

TAURII pot fi ușor posesivi, ușor geloși, însă asta nu dăunează relației, dimpotrivă, partenerul se poate simți mai iubit, mai apreciat.

Recomandari