Căutare Live

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 noiembrie 2020. Peștii vor avea o aventură amoroasă, află ce se întâmplă cu Gemenii

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 noiembrie 2020. Weekendul acesta este plin de provocări pentru majoritatea nativilor din zodiac. Planetele dau de veste că ceva mare urmează să se întâmple în scurt timp, iar zodiile se pregătesc chiar de sâmbătă.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 noiembrie 2020. Peștii vor avea o aventură amoroasă, află ce se întâmplă cu Gemenii

Profimedia

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Berbec

Sâmbăta aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scăpa de stresul și toată nebunia acumulată în timpul săptămânii. Veți petrece timp în compania celor mai dragi oameni, iar această comunicare vă va aduce multe emoții plăcute. Totuși, această seară o dedicați numai pentru dumneavoastră.

Taur

Taurul se va închide în sine. În ceea ce privește petrecerea timpului liber, vor exista sporturi, calculatorul și documentare, care vă oferă oferă o perspectivă mai largă în gândire. Se pare că sâmbătă reușiți să vă relaxați atât corpul cât și spiritul. Orice ceartă este interzisă. Plecați, nu intrați în polemici.O parte din aceste probleme vor fi agravate datorită pasivității. De aceea este foarte important ca, după ce v-ați restaurat liniștea, să începeți să abordați în mod activ toate aceste dificultăți. Nu rămâneți izolată în această bulă mentală.

Gemeni

Trebuie să participi la un eveniment zgomotos și-l vei percepe ca o adevărată tortură. Revenind la casa ta confortabilă, poți să te relaxezi complet. Aici te apasă alte gânduri, care nu-ți dau pace de ceva vreme. Cum trebuie să-ți organizezi viața pentru a obține fericirea și de ce ești atât de diferită de ceilalți oameni. De la aceste gânduri vei fi distrasă de un apel telefonic, cu o altă invitație de vizită.

Rac

Ai planificat un program aglomerat de călătorii și întâlniri pe care le-ai tot amânat în timpul săptămânii. Unii dintre oamenii cu care veți intra în contact vă vor provoca nervi. Poate că acestea sunt rudele voastre enervante care încă nu pot înțelege că sunteți o persoană adultă, independentă, care are multe probleme și preocupări în afară de a le asculta poveștile lor monotone.

Leu

Vă tulbură în primul rând pentru că va trebui să ascultați o persoană care vă însoțește în călătorie, timp de la multe ore. Această persoană va vorbi despre tot și nimic, dar vă uimește cu unicitatea viziunii sale asupra lumii. După ce-i spui la revedere, vei observa că ați început să priviți lumea din jur exact în același mod, prin prisma unor filozofii ciudate, legate de realitatea obiectivă. Investigați, poate aveți înclinații filosofice.

Fecioară

Această zi nu va fi pentru Fecioară o zi liberă. Încercați să vă relaxați, dar din odihnă veți fi distrasă de un apel telefonic de la una dintre rudele voastre. După ce ați aflat că acest tânăr nemulțumit este din nou în necaz, vă grăbiți să îl salvați, uitând de planurile voastre personale. Sâmbăta va fi pierdută, dar cel mai rău dintre toate, ruda dvs. mai tânără nu va aprecia toate aceste eforturi și va face tot cum îl taie pe el capul. Nu vă pierdeți și duminica, totuși. N-aveți cum să salvați persoanele care nu vor să fie salvate.

Balanță

Dacă continui să insiști întru-un aspect fizic neîngrijit, partenera sau partenerul va deveni, mai devreme sau mai târziu, dezinteresat/ă. Mai rău, ea poate face imediat un pas în lateral, în brațele vreunu prieten de-al tău, care o pândește de ceva vreme, și tu știi asta.

Scorpion

Cumpărând tot ce ai nevoie pentru reparații, vei fi uimit gândindu-te că aceste eforturi nu te împovărează și chiar îți place. Ideea este că veți învăța să percepeți această lucrare în mod diferit, numind-o o altă modalitate de a vă manifesta caracterul. Și proiectul dvs. de design interior va fi într-adevăr foarte bun, apreciat de toată lumea care vă vizitează casa.

Săgetător

Sagetatorul astăzi se culcă târziu, e leneș și inactiv. Ești liber să petreci sâmbăta exact așa cum îți dorești. Principalul lucru este că aceste zile îți dau un confort emoțional complet. Apropo, puteți elimina toți factorii iritanți, dacă învățați să le răspundeți prin ignorarea persistentă. Nu vă angajați în discuții cu oamenii despre care știți că sunt scandalagii.

Capricorn

Ori de câte ori apare tentația să reveniți la această dependență, vă veți aminti de jurământul pe care vi l-ați dat o zi înainte. Nimeni nu a spus că va fi ușor să vă controlați și să vă ghidați acțiunile în direcția corectă. Aceasta este cea mai critică zi, și dacă vă descurcați în mod adecvat cu ea, atunci lupta cu un obicei prost va merge mult mai ușor.

Vărsător

Varsatorul va petrece sambata la domiciliul unui prieten bun. Veți veni la el cu bunăvoință, pentru a-l ajuta într-un proiect la domiciliu. Aceste eforturi nu vă vor obosi, deoarece reparațiile (sau alte lucrări) vor avea loc într-o atmosferă de glume, umor și distracție.

Pești

Mergând la un eveniment, veți întâlni o persoană care la prima vedere nu vă va inspira nimic. Totuși, atunci când privirile vi se intersectează, sufletul vă ia pur și simplu foc. E ceva inexplicabil și să nu vă coborâți ochii rușinată. Oferiți un zâmbet de încurajare, pentru că asemenea simțiri nu se întâlnesc prea des între oameni. Cel puțin, n-ați mai simțit asta până acum și o dorință uriașă vă cuprinde. Orice vine din inimă e corect.

Cele mai certărețe și conflictuale zodii. Semnele în care sângele clocotește imediat... Horoscopul zilei de duminică, 29 noiembrie 2020. Berbecii au discuții aprinse cu partenerul, află ce se întâmplă cu Raci...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x