Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Se varsă carul cu noroc peste două zodii fâșnețe! Banii și dragostea fac casă bună

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. O zi excelentă pentru interacțiunea cu prietenii și rudele. Atrele prevăd întâmplări frumoase și surprize de unde nu te aștepți.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Se varsă carul cu noroc peste două zodii fâșnețe! Banii și dragostea fac casă bună

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Berbec

Vei fi înconjurat de multă lume la finalul acestei săptămâni, fie că te afli în anturajul personal, fie la locul de muncă. Ar fi bine să fii atent la felul în care apari și te comporți în fața celorlalți. Orice vorbă sau gest poate fi interpretat altfel decât intenționezi tu. Ești un adevărat model pentru ceilalți, chiar dacă nu sesizezi acest lucru. Detașează-te de cotidian, odihnește-te și bucură-te de toate situațiile ivite. Te vei descurca excelent, potrivit astrocafe.ro.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Taur

Weekend-ul este favorabil trasării planurilor de călătorie, indiferent de motiv: pentru studii, lucru sau pentru vacanță. Însă, trebuie să fii încrezător, că la momentul potrivit, lucrurile se vor desfășura exact așa cum îți dorești. Deocamdată călătorește imaginar și documentează-te, spre exemplu, despre o țară pe care dorești să o vizitezi, despre o civilizație importantă sau despre o temă necesară acum în plan profesional. Relaxează-te și bucură-te de natură!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Gemeni

Sunt zile bune pentru a cerceta partea nevăzută a situației materiale și financiare în care te afli. Îţi pui întrebări, cauți răspunsuri pertinente, dar se pare că deocamdată răspunsurile sau soluțiile aflate te satisfac prea puțin. Nu da frâu liber emoțiilor, pentru că la momentul potrivit totul se va lumina. Acum trebuie doar să fii prudent şi să nu faci investiţii sau artificii financiare. Protecţia divină este alături de tine. Cheltuieli neașteptate pentru călătorii în străinătate!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Rac

Este multă forfotă în relațiile parteneriale la sfârșitul acestei săptămâni. Se conturează schimbări definitive, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Însă, cu puțină bunăvoință vei reuși să stabilești termeni și condiții noi de desfășurare a acestora, favorabili pentru toți cei implicați. Rezervă momente și pentru odihnă, plimbări în aer liber și pentru activități recreative de genul hobby.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Leu

Sănătatea ridică ceva probleme în acest weekend, dar sunt aspecte pasagere. Totuși, organizează-ți programul astfel încât să alternezi orele de muncă, cu cele de odihnă. Adoptă o dietă, hidratează-te corect și stai cât mai mult în aer liber. Îngrijitul unui animal de companie, îngrijitul unor flori sau discuțiile ușoare cu cei dragi te vor binedispune, iar ca prin minune, toate neplăcerile, de orice natură ar fi ele, vor dispărea fără urmă.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Fecioara

Se evidențiază cheful de distracţii şi aventuri în acest weekend. Vrei să iubeşti, să fii iubit sau să te răsfeţi, dar nu prea este momentul. Poţi avea diverse neplăceri în relațiile cu ceilalți dacă forţezi nota. Concentrază-te pe latura spirituală a vieţii, rafinează-ţi sufletul, citind o carte bună, vizionând un film sau făcând planuri de călătorii. Te poţi gândi şi la studii. Poziția ta în societate este vulnerabilă, astfel că alege-ți cu grijă vorbele și faptele.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Balanta

Treburile gospodărești și membrii familiei te solicită mult și bine la sfârșitul acestei săptămâni. Posibil ca din cauza copiilor sau a persoanei iubite să întâmpini tot soiul de neplăceri acasă. Fii prudent și ține cont de sfaturile rudelor și a celor apropiați, pentru că, deocamdată ești subiectiv și nu prea poți stabili clar granița dintre aparențe și esențe. Orientează-ți eforturile spre a îmbunătăți ambianța domestică și relațiile cu ceilalți.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Scorpion

Finalul acestei săptămâni aduce o mulțime de lume în preajma ta, dar și călătorii pe distanțe scurte. Însă, cu fiecare drum pe care îl realizezi, ai șanse să descoperi noi laturi ale personalităţii tale şi să te bucuri din plin. Chiar dacă nu sesizezi încă, toate sunt cu folos. Partenerii te susţin în tot ce vrei să întreprinzi. Nu te mai gândi la capitolul finaniciar, vor veni şi vremuri mai bune. Sănătatea este vulnerabilă.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Sagetator

Veniturile tale sunt relativ bune, astfel încât poți cheltui destul de mult în zilele acestui weekend. Datorită unor prieteni sau colegi de la serviciu este posibil să cheltuiești pe lucruri sau în situații care îți displac total. Cineva din anturajul apropiat, o rudă, un prieten, te poate ajuta să vezi evenimentele în care ești implicat, dintr-o altă perspectivă. Rezervă momente pentru odihnă și plimbări în aer liber. Bucură-te de flori sau joacă-te cu un animal de companie.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Capricorn

Îți concentrezi atenția și eforturile pe nevoile tale sufletești și materiale la sfârșitul acestei săptămâni. Totuși fii alături de ceilalți și implică-te în activități distractive, ori de câte ori ți se ivește ocazia. Prin intermediul discuțiilor și jocurilor poți descoperi noi talente personale ascunse sau le poți arăta celor din preajma ta, fațete minunate. Relaxează-te și ai încredere că totul se desfășoară favorabil. Sunt posibile surprize plăcute din partea cuiva drag.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Varsator

Stările sufleteşti sunt oscilante, astfel că ți-ar prinde bine multă odihnă și detașare de cotidian. Stai de vorbă cu tine însuți, citește o carte interesantă, vizoneaază un film bun sau invită pe cineva drag la o șuetă în aer liber. Unele afecțiuni vechi te pot necăji destul de mult. La serviciu se pot ivi situaţii plăcute şi interesante, ce îţi vor aduce zâmbetul pe buze. Lasă răutăţile deoparte şi fii înțelegător cu toată lumea!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 iulie 2020. Pesti

Prietenii sunt preocuparea ta cea mai importantă la finalul acestei săptămâni. Este un moment bun pentru a face o selecție și a hotărî clar pe cine mai păstrezi alături și pe cine nu. Există o mare contradicţie între ce doreşte sufletul tău şi ce îţi oferă astrele în acest moment. Lasă deoparte relaţiile sentimentale: nu este vremea lor. Atenţie la sănătate! Sunt posibile probleme bulversante ascunse. Organismul tău suferă în taină. Mai ia câte o pauză din când în când!

sursa: astrocafe

Recomandari