Căutare Live

Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 decembrie 2020. Berbecii sunt asaltați de cereri amoroase, află ce se întâmplă cu Gemenii

Horoscopul din 5 decembrie vă recomandă să vă finalizați proiectele la care ați lucrat în decurs de un an. Este un moment prielnic pentru semnarea actelor, e rost de bani și de negocieri favorabile.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 decembrie 2020. Berbecii sunt asaltați de cereri amoroase, află ce se întâmplă cu Gemenii

Profimedia

Astrele îi oferă ajutorul suprem unei zodii. Ce anunță horoscopul zilei de miericuri 5 decembrie. Sunteți direct responsabili pentru ceea ce se întâmplă în lumea din jur, realitatea înconjurătoare este produsul propriilor voastre gânduri, decizii și acțiuni.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Încercați-va norocul, căci astăzi aveți spor la negociat salariul dumneavoastră care poate crește considerabil datorită rezultatelor remarcabile în plan profesional din ultimul timp. Primiți ajutorul suprem al astrelor! Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio.

Taur

Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor. Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale. Veți visă uniunea profundă cu celălalt, veți dori să aparțineți cuiva anume, să va contopiți într-o dragoste mare.

Gemeni

Pe plan financiar va merge bine, însăși patroană banilor se ocupă de creșterea veniturilor directe. Scăderea puterii dumneavoastră de concentrare și dereglarea reflexelor pot fi combătute prin înlăturarea insomniilor. Este cel mai frumos moment din viață dumneavoastră, sunteți mulțumiți de relația pe care o aveți, încât va puteți căsători.

Rac

Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați. Sunteți în formă și va simțiți că un sporiv de performanță la locul de muncă. Reprezentările dumneavoastră în privință partenerului de cuplu ideal va pune în situația de a găsi un personaj care să va aprindă imaginația și care să nu va dezamăgească.

Leu

Combinația energetică dintre Venus și Jupiter are că rezultat o zi ideală pentru câștiguri materiale și bănești. Aveți nevoie de o dietă neutră și veți avea un tranzit intestinal normal care să va facă să va simțiți bine în pielea dumneavoastră. Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscata, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Fecioară

O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit. Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă. Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Balanță

O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit. Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă. Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Scorpion

Este un moment prielnic pentru extinderea activităților cu un caracter lucrativ; fiți deschiși la posibilitatea de a reacționa rapid la ocazii ce apăr pe neașteptate, că să va bucurați de câștiguri importante. Efortul dumneavoastră de ameliorare a afecțiunilor cronice poate da rezultate surprinzător de bune, mai ales în cazul afecțiunilor osoase, a celor de piele și de rinichi. Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor.

Săgetător

Primiți un impuls din partea unei femei care va încurajează să porniți cu un mare elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor. Odihnă și îngrijire corporală dau rezultate foarte bune, este bine să va luați un concediu de odihnă și să mergeți într-o stațiune montană. eștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește.

Capricorn

Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da tarcole și te scoate din impasul în care te găsești momentan. Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient. Fiți prezenți când e vorba de iubire, fiindcă veți descoperi dragostea cea adevărată și necondiționată.

Vărsător

Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determină să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii. Pentru că sistemul dumneavoastră imunitar începe să funcționeze mai bine și va sugerăm să-i dați o mână de ajutor și să includeți în alimentație usturoiul, de preferința crud.Va îndrăgostiți lulea, este o zi numai bună pentru începerea unei povești de dragoste înfiripata în timpul unei călătorii.

Pești

Toate tranzacțiile financiare se desfășoară într-o manieră cât mai transparența și mai oficială. Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea. Puteți să înfiripați o idila care, alimentată de ambii parteneri, să se transforme într-o mare dragoste.

Ce spune prenumele despre personalitatea ta. Mihai Voropchievici dezvăluie tainele ascunse din spatele numelui pe care î... Horoscopul zilei 6 decembrie 2020. Scorpionii primesc vești bune, află ce se întâmplă cu Leii...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x