Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Upss, dragoste cu năbădăi!! Amantele trcutului ies la iveală, o zodie află secrete bine ascunse

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Nu vă transformaţi într-un prădător cinic, dacă se iveşte ocazia. Rămâneţi corect şi sincer, orice s-ar întâmpla. Altfel, destinul va reacţiona proporţional cu modul incorect de rezolvare a situaţiilor.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Upss, dragoste cu năbădăi!! Amantele trcutului ies la iveală, o zodie află secrete bine ascunse

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Berbec

Berbecul astăzi nu trebuie să-și petreacă timpul și energia încercând să convingă verbal o rudă. Este puțin probabil să aveți un succes semnificativ, iar motivul îl ştiţi deja. O dezbatere pe orice temă este irelevantă, această rudă anulând fiecare dintre argumentele dvs. cu frazele lor deja ştiute. Este mai bine să te abţii de la astfel de conversaţii şi să-şi duci planul până la capăt, astfel păstrându-ţi nervii intacţi.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Taur

Taurul astăzi va refuza să-și recunoască pierderea. Persoana pe care o curtezi mult timp, încercând să începi o poveste de dragoste, va începe o relație cu altcineva. Tu, după ce afli astfel de știri, decizi că nu nu e mare grozăvie şi în curând, persoana iubită va înțelege că, în afară de tine, nu are nevoie de altcineva. Totuşi, nu continua să trăiești în fanteziile tale frumoase.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Gemeni

Gemenii vor petrece 14 august 2020 construind un nou proiect de lucru. Te va speria inițial cu problematica sa, dar vei aplica diligență și perseverență, ceea ce înseamnă vei face cu siguranță totul în mod corect. După o astfel de muncă intensă, dați corpului o pauză.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Rac

Racul se va uita la partenerul său într-un mod nou astăzi. Veți observa ochii cuiva îndreptaţi spre cel iubit și veți vedea în ei o pasiune arzătoare, exact așa cum ați simțit pentru cealaltă jumătate la începutul relației.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Leu

Azi Leul trebuie să aleagă între doi concurenți demni de inima lui. Fiecare dintre acești oameni va fi foarte interesat de tine, dar nici unul dintre ei nu se încadrează în viitorul pe care-l imaginați. Mențineți onestitatea în dialogul cu voi înșivă și în tratarea lor.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Fecioară

Fecioara pe 14 august 2020 reușește să rezolve o problemă complexă legată de cedarea unui bun imobil de familie. Este posibil ca astăzi să înceapă un proces lung și epuizant pentru dvs. Rudele voastre nemulțumite vor face orice pentru a smulge o bucată din această avere, o bucată din această proprietate.

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Balanţă

Balanţa astăzi ar trebui să fie angajată în restabilirea echilibrului lor emoțional. Va fi agitată de o dispută de dimineață dintre dvs. și partenerul dvs. El va insista că are dreptate, în timp ce tu vei încerca să îţi aperi opinia personală. În timpul zilei, în timp ce vă aflați la lucru, vă veți reaminti din nou acest dialog obositor.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Scorpion

Scorpionii pe 14 august 2020 vor lupta pentru şansa lor. Decideți să eliminați unele obstacole în progresul carierei și să obțineți rezultate foarte bune în acest sens. Autoritatea dvs. oficială va crește semnificativ și veți audia un număr de candidați pentru o poziție foarte prestigioasă.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Săgetător

Sagetatorul astăzi va dobândi un lucru foarte util pentru viața de zi cu zi. Acesta va fi singurul eveniment important pentru dvs. al zilei de vineri. În toate celelalte privințe, veți avea un succes moderat. Veți lucra, dar este posibil să nu vedeți rezultatul acestor munci.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Capricorn

Capricornul astăzi va găsi noi prieteni dintre colegi. Cu toții veți realiza un proiect foarte complex, în cadrul căruia veți comunica pe o varietate de subiecte. Imediat după muncă, unul dintre voi va sugera să mergeți la un restaurant, sau să ieşiţi în oraş.

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Vărsător

Varsatorul astazi nu va putea sa inteleaga ce este adevarat si care sunt minciunile in comportamentul celeilalte jumatati. Bănuiți că pentru că absentă de acasă, seara, trebuie să aibă un obiect secret de atracție arzătoare. Dorind să afli cine este această persoană, conduceți o mică anchetă. Se pare că îndeletnicirea secretă se numește "muncă".

Horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020. Peşti

Pestii astazi vor vizita indignaţi o ruda indepartata. Chiar din prag, ea va începe să te insulte, aducându-ţi minte de anumite eveniment din copilărie, pe care ai încercat să le ștergi din memorie. Singurul lucru pe care îl puteți face pentru a linişti ruda furioasă este să-i răspunzi cu calm, aducându-i aminte de toate păcatele mari și mici ale acestei persoane.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri