Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Racii, Balanțele și Scorpionii au o zi excepțională. Însă, o altă zodie are noroc cu carul

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Oportunitățile sunt în fața noastră și le vom vedea după ce ne știm valoarea, dar și talentele de pe urma cărora putem câtiga bani frumoși. Surprizele și răsturnările de situație ne pot deturna din drum, dar să sperăm că nu ne dăm bătuți.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Racii, Balanțele și Scorpionii au o zi excepțională. Însă, o altă zodie are noroc cu carul

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Berbec

Berbecul dă dovadă de aroganţă la serviciu. Veţi insista să luaţi frâiele în mână într-un proiect, iar acest coleg modest va fi forţat să fie de acord cu ceea ce spuneţi. Ulterior veţi ajunge într-un punct în care veţi rămâne blocat, din cauza propunerilor dvs „strălucitoare”, dar nu veţi recunoaşte nici acum că greşiţi. În schimb, veţi da vina pe colegul dumneavoastră pentru greşeala comisă, pe motiv că acesta v-ar fi putut opri, dar nu a făcut-o.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Taur

Taurul astăzi nu are voie să manifeste agresiune. De îndată ce începeți să-i presați pe ceilalți colegi de muncă, veți avea probleme mari. Alți oameni încă mai pot insista asupra punctelor lor de vedere, dar nu trebuie să-i reduceţi la tăcere. Acești oameni şi-ar putea schimba fundamental părere despre dvs şi vor refuza să mai coopereze alături de dvs. Rețineți că de acești oameni depinde succesul carierei dvs. și renunțați la comportamentul tiranic.

Horoscopul zilei, 23 iulie 2020. O zi bună să putem în practică idei nebunești

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Gemeni

Gemenii au dat de noroc! În viaţa dumneavoastră va apărea o persoană importantă, influentă, cu multe conexiuni utile şi o mare autoritate publică. De îndată ce veţi deveni buni prieteni, cariera dvs se va deplasa din acel punct mort, iar beneficiile vor începe să apară. Această persoană va avea grijă ca salariul dvs actual să se modifice considerabil, iar respectul întreuglui personal faţă de dvs să crească rapid.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Rac

Racul se poate declara un adevărat cuceritor astăzi, beneficiind de multă atenţie din partea sexului opus. Nu veţi rata această ocazie, mai ales dacă sunteţi într-o perioadă de burlăcie. Veţi alege o ţintă potrivită firii dvs, faţă de care vă veţi simţi cu adevărat atras. Din păcate persoana pe care aţi ales-o are deja un partener stabil, motiv pentru care vă va refuza avansurile din partea dvs. Respectaţi această decizie şi apreciaţi refuzul, deoarece demonstrează că nu este genul jucăuş.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Leu

O zi catalogată drept plictisitoare de Lei, care îşi vor petrece timpul reflectând la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Vă veţi simţi debusolaţi, mai ales din cauza faptului că în ultima vreme nu s-a întâmplat nimic relevant, iar petrecerile şi interacţiunea cu ceilalţi s-au diminuat. Nu trebuie să vă faceţi griji, scăpaţi de aceste gânduri tensionate, nu sunteţi singuri, probabil este doar o perioadă mai aglomerată pentru prietenii dvs şi nimănui nu-i arde de distracţie şi petreceri. Curând viaţa dvs va reveni la normal, doar aveţi răbdare.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Fecioară

Fecioara nu va primi sprijin din partea unei rude apropiate, aşa cum ar fi sperat. Această persoană este foarte ocupată cu propria afacere, motiv pentru care veţi auzi constant doar „Îmi pare rău, nu te pot ajuta acum, am foarte multă treabă”. Nu vă faceţi griji, puteţi trece peste toate şi de unul singur. Întocmiţi o listă cu priorităţi şi un plan pentru a le rezolva pe rând, pornind de la cele mici, până la cele mai mari. Şi aveţi răbdare, nu disperaţi.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Balanţă

Balanţa se va afla la un eveniment public foarte important şi sofisticat, în faţa căruia va trebui să luaţi cuvântul. Nu lăsaţi emoţiile să vă inunde încă de la intrarea în sală. Vor fi acolo multe persoane care aşteaptă cu nerăbdare să va audă, ştiind că aveţi lucruri interesante şi importante de dezbătut şi vă vor aprecia enorm dacă nu veţi fi copleşit de teamă. Eliberaţi-vă de toate aceste tensiuni, liniştiţi-vă şi gândiţi-vă că nu aveţi de ce să vă faceţi griji: transmiteţi aşa cum aţi exersat în faa oglinzii, acel mesaj puternic emoţional care va primi categoric recunoştinţă din partea publicului.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Scorpion

Scorpionul pune accent pe sănătate. Veţi face o vizită unui emdic specialist în legătură cu anumite afecţiuni mai vechi care nu vă dau pace. Puteţi învinge această boală dacă urmaţi cu stricteţe toate sfaturile doctorului, aşa că dacă acesta vă cere să renunţaţi la obiceiurile proaste, chiar nu este momentul să faceţi nazuri. Prietenii şi familia vă vor susţine şi vă vor ajuta să staţi departe toate acele tentaţii care v-au creat probleme.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Săgetător

Săgetătorul este hotărât! Astăzi se va concentra pe anumite aspecte fizice şi de natur interioară care îl măcinau de multă vreme. Veţi citi diferite cărţi spirituale despre cum să deveniţi o persoană mai bună, sociabilă sau despre antreprenoriat, iar mai apoi veţi face nişte planificări pentru a vizita un specialist cosmetician. Per total, o zi productivă.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Capricorn

Capricornul duce o luptă crâncenă cu propria eprsoană din cauza banilor. Veţi reuşi cu greu să vă abţineţi din a achiziţiona un obiect foarte scump, iar astfel bugetul familiei dumneavoastră va rămâne intact. Totuşi, dorinţa aceasta acerbă nu vă va lăsa nici să dormiţi, ba chiar veţi ajunge să visaţi căd eveniţi propietarul respectivului obiect. Dacă este atât de important pentru dumneavoastră, poate ar trebui să riscaţi puţin portofelul şi să îl cumpăraţi. Ideea este ca la final să nu mai fiţi atât de obsedaţi de acest aspect.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Vărsător

Vărsătorul ar trebui să se mai domolească puțin. Nu e nevoie să trageţi concluzii pripite referitor la mariajul sau idila pe care o aveţi. Comportamentul jumătăţii dvs se datorează cel mai probabil oboselii enorme şi stresului din ultima perioadă şi ultimul lucru pe care ar trebui să-l faceţi acum ar fi să porniţi un conflcit bazat pe aceste motive. Nu are rost. Veţi ajunge să vă răniţi nu numai pe dvs, dar mai ales pe cel ce vă iubeşte necondiţionat. Va fi mult mai bine să îl ajutaţi să treacă peste această perioadă tensionată, să se calmeze şi să se odihnească. Veţi observa o schimbare majoră la final, când toate vor trece, relaţia dvs va deveni din nou armonioasă.

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020. Pești

Peştii au astăzi o ocazie unică de schimba ceva la locul de muncă. Desigur, nimic nu se întâmplă fără o luptă strânsă cu partenerii de lucru sau chiar cu superiorii dumneavoastră, dar circumstanţele vor fi favorabile, aşa că de ce să nu profitaţi? Nu renunţaţi să depuneţi efort în anumite proiecte, nu leneviţi, iar când aveţi nevoie de ajutor, cereţi! Printre colegii dvs se află persoane care vă sunt de încredere şi vă tratează cu mult respect, fiind gata oricând să vă dea o mână de ajutor pentru a avansa în cariera dvs.

Recomandari