Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020. Noroc la bani pentru trei zodii

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020. Se anunță schimbări în plan finaciar, dar și în plan sentimental. Trei zodii au parte de provocări intense pe cele două paliere

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020. Noroc la bani pentru trei zodii. Care sunt norocoasele

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Berbec

Tot ce vor face Berbecii în această perioadă...li se va întoarce înzecit....aşa că e recomandat să aibă cât mai multe gânduri pozitive şi să-şi ofere ajutorul ori de câte ori pot.

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Taur

Taurii sunt hotărâţi să-şi aducă dorinţele la realitate... Au o stare fizică de invidiat... şi vor câştiga admiraţia celor din jur imediat.

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Gemeni

În schimb Gemenii...ar fi indicat să caute noi modalităţi de a-şi face partenerul fericit...şi în ceea ce priveşte relaţia cu rudele... este bine de ştiut că... încăpăţânarea nu le va aduce nimic bun!

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Rac

Racii vor vedea doar partea plină a paharului în orice situaţie... Iar această atitudine... le va aduce doar evenimente favorabile.

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Leu

Cu o vorbă bună...Leii pot linişti orice conflict astăzi...Reuşesc să uimească pe toată lumea... cu felul în care gestionează orice problemă!

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Fecioară

Fecioarele au energie cât pentru zece. Vor fi doar un zâmbet. Iar spre seară... dau tonul la distracţie în cercul de prieteni.

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Balanţă

Nici Balanţele nu au niciun motiv să fie indispuse astăzi. Nu vor întâmpina absolut nicio problemă.

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Scorpion

Scorpionii vor avea o zi...cum de mult timp nu au mai avut....Cu multă armonie în familie şi ...cu veşti bune venite de departe...

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Săgetător

Cuvântul cheie pentru Săgetători este ...echilibrul! A venit momentul să renunţe la viaţa sedentară... şi să se apuce de sport.

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Capricorn

Se anunţă schimbări benefice în plan amoros pentru Carpricorni.. Iar cei care sunt singuri au şansa să afle ce înseamnă dragostea la prima vedere....

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Vărsător

Totul ar putea merge ca pe roate în viaţa Vărsătorilor.... dacă ar înceta să mai analizeze fiecare situaţie...E recomandat să înlocuiască frământările... cu cât mai multe activităţi plăcute.

Horoscopul zilei de vineri, 29 mai 2020 Peşti

Dacă Peştii se vor crampona într-o situaţie... de teamă să nu eşueze cu o schimbare în viaţa lor...au şanse să rateze ocazii în care putea fi mai fericiţi decât sunt acum!

Recomandari