Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscopul zilei, marți, 24 martie 2020. Moment dureros pentru o zodie și un adevăr ce va da totul peste cap, pentru alta

Horoscopul zilei, marți, 24 martie 2020. Un moment dureros este posibil să apară pentru o zodie, în timp ce alta ar putea afla ce va da totul peste cap și va putea fi destul de greu de acceptat.

Horoscopul zilei, marți, 24 martie 2020. Berbec

Viața ta o poate lua într-o direcție nouă. Este timpul perfect să te reinventezi și să-ți reconfigurezi obiectivele. Felul în care ești perceput este pe cale să se schimbe în bine. Momentan, însă, Universul îți pune în față o oglindă, ca să înțelegi ce ai de îmbunătățit.

Horoscopul zilei, marți, 24 martie 2020. Taur

Ai de învățat astăzi o lecție importantă. Nu vei putea avansa până când nu vei scăpa de credințele limitative și de frica de eșec. Este posibil să îți zboare mintea la povești mai vechi, unele chiar dureroase. Poți profita de acest lucru, ca să te dedici propriei persoane sau unei noi relații.

Horoscopul zilei, marți, 24 martie 2020. Gemeni

Sunt șanse mari să te implici în acțiunile de voluntariat ale unui grup și să vrei să preiei conducerea. Unii nativi vor conștientiza acum că au fost fascinați doar de imaginea unor prieteni și că, de fapt, nu i-au cunoscut niciodată. Pe viitor, li se oferă ocazia de a fi mai puțin superficiali.

Urmăriți clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a afla ce au rezervat astrele și pentru celelalte zodii.

Recomandari