Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

HOROSCOPUL ZILEI. Zodiile care vor avea parte numai de probleme şi dificultăţi. Află ce îţi rezervă astrele pe 25 ianuarie!

HOROSCOPUL ZILEI. Astrologii recomandă pentru ziua de 25 ianuarie calm şi răbdare datorită conjuncţiei Mercur-Pluto care poate să predispună la nerăbdare și să inducă o tendință de a lua decizii în grabă. 

HOROSCOPUL ZILEI. Astrologii recomandă pentru ziua de 25 ianuarie calm şi răbdare datorită conjuncţiei Mercur-Pluto care poate să predispună la nerăbdare și să inducă o tendință de a lua decizii în grabă.

BERBEC: S-ar putea să deveniţi irascibil şi exista riscul să îi daţi partenerului de viaţă o replică nejustificat de dură, pe care o veţi regreta mai târziu. Dacă vă urcaţi la volan, ar fi bine să ţineţi cont de faptul că riscul de accidente este sporit. În contextul astral tensionat de azi, amânaţi întâlnirile de afaceri.

TAUR: Conflictele dintre generaţii se pornesc de la orice, dar noroc că eşti tu acolo ca să-i aşezi la masa tratativelor şi a-i ajuta – sau obliga – să ajungă la un compromis. Adevărul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru imparţial aşa că tine pentru a judeca la rece situaţia şi a oferi o soluţie care să mulţumească ambele tabere.

GEMENI: Se întrevede o zi destul de bună în plan profesional, cu condiţia să vă temperaţi tendinţa de fi excesiv de critic cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine să fiţi cât mai diplomat cu prietenii şi cu partenerul de viaţă, pentru a evita să se ajungă la ceartă. Spre seară este posibil să vă întâlniţi cu o rudă mai în vârstă, care va da o veste bună.

RAC: Tu nu ai curaj să spui stop unei situaţii care nu mai poate continua în acelaşi mod. Există altcineva alături de tine care oferă o soluţie mai bună în situaţia de fată. Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tău, e să recunoşti că e soluţia optimă. Ceva îţi spune că e jenant pentru reputaţia ta să recunoşti că nu ştii ce trebuie făcut, dar dacă ideea sosită de la această persoană cu mai multă experienţă e bună, nu strică să o apreciezi sincer şi să o pui în practică.

LEU: Joci un rol important în sarcinile zilei, pe de o parte pentru că îţi asumi ceea ce-ţi revine cu simţ de răspundere şi voinţa, şi, pe de altă parte, pentru că reuşeşti să îi mobilizezi şi pe ceilalţi la treaba astfel încât să ajungeţi împreună la un rezultat demn de laudă. Dai randament în activităţi în care trebuie să-i împingi de la spate pe alţii, pentru că ai un talent special de a le arăta, prin exemplu personal, celor care nu prea au chef de treaba că ceea ce visaţi, împreună, are sorţi de izbândă dacă vă uniţi cu toţii forţele.

FECIOARĂ: În prima parte a zilei este posibil să fi indispus. Dacă trebuie să conduci un automobil trebuie să fi foarte atent și precaut, deoarece riscul de a fi implicat într-un accident este mult mai mare decât în alte zile. În relațiile cu prietenii și familia, este indicat să dai dovadă de flexibilitate să să eviți discuțiile contradictoriu.

BALANȚĂ: Este o zi cam fără spor, pentru că tot ce începi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alţi doi paşi mici înapoi, ca atare, la finalul zilei, îţi vei da seama că nu ai făcut niciun progres, ci ai bătut pasul pe loc. De fapt, e o lecţie bună pentru a te organiza mai bine. Te-ai avântat prea repede într-o direcţie nouă care te-a atras fără să-ţi fi calculat cu atenţie resursele de care dispui. După ce ai pornit, ai descoperit că nu ai cu ce duce la capăt ce ai început şi… te opreşti.

SCORPION: Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine.

SĂGETĂTOR: Este de așteptat să te simți în formă și plin de energie. Ai mari șanse să realizezi tot ceea ce ți-ai propus pentru azi însă ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri. De asemenea, nu face promisiuni decât dacă ești sigur că le poți respecta!

CAPRICORN: Un prieten posibil să-ți propună o colaborare sau asociere într-o afacere promițătoare însă recomandat este să nu iei decizii astăzi. Ar fi bine să iei în considerare dorințele partenerului de viață și să nu te opui ideeilor sale.

VĂRSĂTOR: În prima parte a zilei este posibil să nu te simți în cea mai bună formă fizică și intelectuală, probabil din cauza oboselii acumulate în ultima vreme. Este recomandabil să amâni deciziile importante în activitatea profesională sau în afaceri și să te limitezi la activități de rutină. De asemenea, ar fi bine să eviți eforturile intense și călătoriile lungi.

PEȘTI: Stai pe margine analizând la rece o situaţie în care consideri că numai raţiunea poate extrage o concluzie corectă. Nu laşi emoţia să intervină, orice ar fi, ci tratezi totul ca pe o problemă majoră care necesită o verificare lucidă şi matura, până în cele mai ascunse detalii. Numai un om ca tine poate înţelege situaţia atât de profund. Decizia pe care o iei sau concluzia pe care o expui la final va mulţumi pe toată lumea pentru că e justă şi susţinută de date clare.

Recomandari