Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Horoscopul zilnic. Horoscopul despre carieră şi bani, 8 noiembrie 2019. Săgetătorii își organizează mai bine cheltuielile

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. SCORPION SCORPIONII sunt ca pestele in apa astazi la serviciu. Au raspuns la orice, dau dovada de creativitate si rezolva totul cu usurinta.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. SĂGETĂTOR

Si pentru SAGETATORI sunt bune previziunile. Reusesc sa isi organizeze mai bine cheltuielile, iar rezultatele se vor vedea in portofel.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. CAPRICORN

Chiar daca nu au castiguri financiare mari in urma unui proiect, CAPRICORNII sunt totusi foarte multumiti ca reusesc sa ajute pe cineva.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. VĂRSĂTOR

VARSATORII incep si ei sa intre pe linia de plutire in ce priveste banii. Usor, usor, incep sa apara castiguri care sa le acopere lipsurile de pana acum.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. PEȘTI

PESTII au o intuitie extrem de ascutita si isi dau seama repede de persoanele alaturi de care e bine sa lucreze si pe cine sa tina la distanta.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. BERBEC

BERBECII trebuie sa inteleaga ca un efort facut atunci cand trebuie le poate aduce pe viitor avantaje la care nici nu se gandesc.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. TAUR

Daca accepta ajutor din partea unei persoane mult mai experimentate, TAURII pot ajunge mult mai departe decat daca ar continua sa munceasca de unii singuri.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. GEMENI

Chiar daca succesul pare departe in momentul de fata, dragi GEMENI, nu fiti dezamagiti si continuati sa luptati pentru planurile in cariera.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. RAC

Si RACII sunt tentati sa lase balta un proiect, doar pentru ca rezultatele intarzie sa apara. Nu uitati ca socoteala de acasa. nu se potriveste cu cea din targ.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. LEU

Pe de alta parte, LEII sunt mult mai norocosi de atat. Parca reusitele si castigurile financiare vin fara prea mare efort.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. FECIOARĂ

Nativii FECIOARA sunt aroganti fata de cei pe care ei ii considera inferiori si este posibil ca tocmai o astfel de persoana sa le dea peste nas.

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie. BALANȚĂ

Iar pentru BALANTE, acest inceput de weekend nu inseamna in niciun caz relaxare ci, dimpotriva, mult mai multa munca si implicare, lucru ce le va fi de mare folos curand.