Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscopul anului 2019. Risc de divorț ori și probleme de sănătate pentru unele zodii și bani mulți pentru altele

Horoscopul anului 2019. Remus Ionescu a prezentat horoscopul anului 2019 pentru fiecare zodie, la „Xtra Night Show”. Dacă pentru unele zodii există riscul de a divorța ori de a se confrunta cu unele probleme de sănătate, altele vor avea noroc în plan personal și financiar.

Horoscopul anului 2019. Remus Ionescu a prezentat horoscopul anului 2019 pentru fiecare zodie, la „Xtra Night Show”. Dacă pentru unele zodii există riscul de a divorța ori de a se confrunta cu unele probleme de sănătate, altele vor avea noroc în plan personal și financiar.

Horoscopul anului 2019. Berbec

Nativii în zodia Berbec vor avea parte de greutăți în plan profesional. Potrivit lui Remus Ionescu, pentru aceștia sunt posibile schimbări de job până la finalul anului 2019.

Aceștia sunt neglijenți la riscuri. Este important pentru aceștia să își judece corect forțele.

Horoscopul anului 2019. Taur

Pentru Tauri nu sunt schimbări spectaculoase în acest an. Ei au șansa să întâlnească o persoană care le va oferi o oportunitate de a se dezvolta pe plan profesional.

Taurii au, de asemenea, șansa unor călătorii care să le schimbe stilul de viață, gândurile, concepțiile. Astfel, ei vor crește și în plan personal.

Horoscopul anului 2019. Gemeni

Pentru Gemeni, anul 2019 va avea un impact important, în primul rând în plan relațional. Mulți dintre acești nativi își vor găsi partenerii ideali sau chiar se vor căsători.

În plus, Gemenii vor deveni mai cunoscuți, poate le crește numărul clienților, dar banii nu le vin tot atât de ușor.

Horoscopul anului 2019. Rac

Pentru Raci, ies la iveală tot felul de probleme în relația cu persoana iubită, pe care au ales să le ignore. În funcție de felul în care vor negocia în privința acestora, își vor continua relația ori și-o vor încheia. Starea de tensiune va atinge apogeul în jurul datei de 2 iulie.

Horoscopul anului 2019. Leu

Leii se vor îndrăgosti, vor căpăta mai multă încredere în ei ori își vor descoperi un talent pe care îl vor dezvolta. În plus, ei vor avea șansa unui câștig financiar considerabil.

Horoscopul anului 2019. Fecioară

Pentru Fecioară este un an destul de important, cu accent pe casă și familie. În relație cu familia, mai ales cu copiii, Fecioarele ar putea fi prea critice, deși doresc binele acestora.

Horoscopul anului 2019. Balanță

Casa și familia sunt cele care contează în 2019 pentru Balanțe. Acești nativi își vor amenaja casa pe care și-o doresc sau chiar se vor căsători. Tinerii care urmează să susține examene sunt favorizați de astre.

Horoscopul anului 2019. Scorpion

Scorpionii vor avea un an bun în plan financiar. Aceștia vor începe să câștige bani, mai ales dacă au o afacere a lor. În plus, ei vor avea tot felul de oportunități de a-și crește veniturile.

Horoscopul anului 2019. Săgetător

Săgetătorii se gândesc să își schimbe viața – să înceapă o relația, o afacere ori un proiect la care au tot visat. Acestora le va fi bine și în plan financiar, cu condiția să nu risipească.

Horoscopul anului 2019. Capricorn

Capricornii vor avea un an plin de consum, de eforturi. Ei vor putea trece de la o stare la alta, de la o zi la alta.

Horoscopul anului 2019. Vărsător

Vărsătorii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate. Însă, în plan financiar le va merge bine.

Horoscopul anului 2019. Pești

Peștii vor avea parte de oportunitățile la care sperau. Va fi un an grozav pentru ei, iar lucrurile le vor ieși din prima.

Recomandari