Antena Căutare

Luna Nouă în Fecioară va aduce succese nebănuite pentru aceste zodii

Septembrie se anunţă a fi o perioadă a celor curajoşi! Toate zodiile vor trece prin schimbări majore. Luna Nouă în Fecioară din 9 septembrie va avea o influenţă puternică asupra acestor schimbări, înclinând balanţa spre succes, pentru unele zodii.

Septembrie se anunţă a fi o perioadă a celor curajoşi! Toate zodiile vor trece prin schimbări majore. Luna Nouă în Fecioară din 9 septembrie va avea o influenţă puternică asupra acestor schimbări, înclinând balanţa spre succes, pentru unele zodii.

Iată care sunt cele 6 zodii norocoase, pe care Luna Nouă în Fecioară le va propulsa pe culmile succesului!

Horoscop Lună Nouă Gemeni

Luna Nouă din data de 9 septembrie va avea un impact benefic asupra celor născuți în zodia Gemeni. Veți simți nevoia să vă îndreptați spre noi obiective și în același timp vă veți simți sprijiniți în alegerile și ideile pe care le aveți. Vă simțiți curajoși, apreciați și energici.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop Lună Nouă Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt impulsionați să se protejeze mai tare și să ia decizii care să fie în acord cu Spiritul lor Suprem.

Luna Nouă în Fecioară vă ajuta să conștientizați ceea ce nu va face bine în relație cu ceilalți oameni, de asemenea, va conferă puterea necesară ca să puneți limite sănătoase. Această atitudine va aduce un plus major la capitolul încredere de sine, acesta fiind principalul motor al reușitei, în viața oricărui om.

Horoscop Lună Nouă Fecioară

Energiile benefice pe care le aduce cu sine Luna Nouă își vor lăsa amprenta asupra vieții amoroase în ceea ce îi privește pe cei din Fecioară.

Acest moment astrologic pus chiar sub semnul vostru zodiacal va deschide uși noi, sub forma unor noi idei și a contactului cu persoane interesante ce vor să vă devină parteneri de proiecte sau afaceri.

Horoscop Lună Nouă Săgetător

Persoanele născute în Săgetător vor fi impulsionate să facă pași concreți către schimbările pe care și le doresc de multă vreme. Mulți dintre aceștia nu mai sunt satisfăcuți de locul în care se află, fie că vorbim despre viața de cuplu sau cea profesională. Energiile pe care le aduce cu sine Luna Nouă în Fecioară va inspira și vă dau forța de a merge mai departe.

Horoscop Lună Nouă Vărsător

A fost o perioadă dificilă pentru cei născuți în Vărsător. Veți regăsi în sfârșit optimismul și puterea de a vă gândi la un viitor mai bun. Ba mai mult, veți găsi soluții și veți întreprinde pașii concreți în această direcție. Dar cel mai important, acest moment astrologic, va aduce multă pace.

Horoscop Lună Nouă Pești

Luna Nouă din data de 9 septembrie îi inspiră pe cei din zodia Pești să se îndrepte mai mult spre prieteni. Conexiunea cu persoanele dragi vă poate ajuta să vă recăpătați avântul, forța de muncă și optimismul. Profitați de această perioadă pentru a stabili conexiuni sigure și tandre.

sursa: garbo.ro

Horoscop sănătate toamnă 2018. Horoscopul pentru fiecare zodie... Horoscopul săptămânii! Zodia care va reuși să obțină o importantă mărire de salariu! E săptămâna banilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x