Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Luna Plină în Berbec se apropie, iar influența astrelor este majoră. Zodiile care vor suferi în dragoste

Luna Plină intră în Berbec pe 14 octombrie, iar acest lucru va afecta viața personală a zodiilor. Pe plan amoros, vor exista lacrimi pentru unii nativi. Astrologul Remus Ionescu îți spune cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai.

Luna Plină intră în Berbec pe 14 octombrie, iar acest lucru va afecta viața personală a zodiilor. Pe plan amoros, vor exista lacrimi pentru unii nativi. Astrologul Remus Ionescu îți spune cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai.

Berbec

Ați putea observa disponibilitatea cuiva să investească în voi sau în ideile voastre ori poate că se deblochează niște fonduri pentru un proiect în care veți fi și voi implicăți. În cuplu tachinările au și ele farmecul lor; dacă nu sunteți într-o relație, apar semne ale interesului cuiva față de voi.

Taur

Se înviorează sfera sentimentală: aveți mai mult timp unul pentru celălalt, nu vreți să mai lăsăți urgențe, evenimente sau persoane să intervină între voi. O vizită la un specialist v-ar putea aduce un diagnostic precis și cele mai bune recomandări pentru o problema de sănătate.

Gemeni

O pasiune sau activitate de timp liber care v-au acaparat recent ar putea lua o turnură serioasă: citiți, repetați, exersați, va antrenați, experimentați; totul, de drag, fără să simțiți cum trece timpul. Pare să fie interesată și ființă iubita, cel puțîn va susține, va încurajează.

Rac

Se poate să reglați o balanță financiară, să se efectueze o plata restanță și să depășiți un impas. Pe de altă parte, se risipesc norii, renasc sentimente, va lasă cu gură căscată și cu inima plină de emoții o veste de la cineva cu care nu v-ați văzut de multă vreme, poate chiar din copilărie.

Leu

Va urmărește poate un subiect și petreceți timp studiind mai mulți autori, mai multe lucrări sau puncte de vedere. Inspirația de moment a partenerului de viață s-ar putea suprapune perfect peste dorința voastră: alegeți o pensiune, un city-break, destinația pentru sfârșitul de săptămâna.

Fecioara

Ar putea veni la momentul oportun mâna de ajutor de care aveți nevoie sau un sfat util, o recomandare. Sau poate gășiți o soluție la probleme întâmpinate la începutul acestei săptămâni și va regășiți și încrederea în voi înșivă ori stimă de sine.

Balanță

Un consistent plus de energie și de combativitate, încăpățânare de bun augur; multe vi se par o joacă acum mai ales dacă aveți alături de voi persoană potrivită. Sau poate chiar va iese în cale cineva care va accelerează bătăile inimii și veți vrea să va cunoașteți mai bine.

Scorpion

Stări sufletești de tot felul va inundă în această perioada și poate că veți lasă deoparte gândurile negre și veți încerca să vedeți partea frumoasă a vieții, calitățile celuilalt. Zile grozave pentru doamne: famec, cochetărie, feminitate, schimbări inspirate în înfățișare, garderoba.

Săgetător

Se întrevede un spor al câștigurilor în perioada următoare, dar și al bucuriei de a oferi, de a ajută, de a va implică în activități care va aduc mai ales satisfacții sufletești. Posibil să întâlniți o persoană cu care veți lega o strânsă prietenie, veți avea multe interese și subiecte comune.

Capricorn

O perioada nesteptat de încărcată pentru voi, ce promite în schimb și câștiguri pe măsură. Ați putea obține rezultatele dorite în urmă renegocierii salariului sau a altor bonusuri sau poate că sunteți hotărâți să porniți pe alt drum, în alt domeniu ori la altă firma.

Vărsător

O șansă pentru voi în sfera profesională: o fi nevoie de ocuparea rapidă a unei poziții libere și voi sunteți preferații șefului sau ai angajatorului și rămâne doar să va dați acordul. Ar putea sosi o veste fericită: confirmarea unei sarcini, obținerea unui permis, a unei vize.

Pești

Gândiți poate să faceți o investiție în viitorul vostru profesional: să urmați niște cursuri de specializare, să luați parte la o conferință, la un eveniment select al breslei voastre. Poate că nu ar fi târziu să va faceți dosarul pentru obținerea unor fonduri, subvenții, facilități.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro