Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Lună Plină în Gemeni până pe 12 decembrie. Succes major în casa banilor pentru zodia Scorpion. Fecioarele au noroc în dragoste

Lună Plină în Gemeni, până pe 12 decembrie, fenomen astrologic cu o influență majoră în Casa Banilor și a dragostei pentru zodiile de Pământ. Fecioarele au planuri mari pe final de an, în timp ce Scorpionii își rotunjesc veniturile.

Lună Plină în Gemeni

ce-spun-astrele.ro

Iată care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte:

Berbec. Întâlniri importante chiar și în aceste ultime săptămâni ale anului; nu este exclusă o schimbare de loc de muncă, gândiți poate să vă deschideți o afacere. Ați putea detecta cauza care a împiedicat ajungerea la un acord sau semnarea unui contract și veți rezolva problema.

Taur. În cuplu ați putea constata cu încântare că va gândiți în același timp la aceleași chestiuni, însă va va lua ceva timp să ajungeți la un acord legat de rezolvări, variante, mod de abordare. Va bucurăți de compania prietenilor și mai ales de lucrurile remarcabile pe care le aflați.

Gemeni. Posibilă oferta de muncă: este nevoie de voi pentru un proiect, pentru o perioada limitată. Ambiții și eforturi pe care nu vreți să le faceți deocamdată cunoscute și celorlalți: experimentați, verificați, va bucurăți de progrese, trageți concluzii de pe urmă unor eventuale eșecuri.

Rac. Este o perioada grozavă pentru relația de suflet sau poate că acum apare cineva în viață voastră și totul pare să meargă bine încă de la început. Mare bucurie pentru tot felul de activități pe care le faceți în comun, iar dintre ele se pare că nu lipsesc mișcarea, sportul, dansul.

Leu. Amintiri legate de copilărie joacă un rol important pentru voi în aceste zile și va hotărâți astfle să acordați timp berechet relației cu cei mici, le pregătiți surprize și cadouri. Și poate că va pregătiți sufletește și nu numai să abordați sistematic un domeniu în care vreți să performati.

Fecioară. Vi se cere părerea, constatați că se bucură cineva să stea de vorba cu voi sau poate că va face curte în toată regulă. În cupluri sudate începe să se pună problema unui copil care să va sporească fericirea sau poate că aveți rezultatul unui test de sarcina și începeți să visați.

Balanță. Întemeierea unei familii sau traiul pe cont propriu ori găsirea unei locuințe par să fie priorități pentru anul care urmează. Cei mici se bucură din plin de copilărie și de atenția cu care sunt înconjurați, rămân cu amintiri legate de părinți, veri, unchi sau bunici.

Scorpion. Este un timp al noutăților, încercărilor și experimentărilor pentru voi: va permiteți niște riscuri moderate și contează mai puțîn rezultatele și mai mult experiență acumulată. Sunt apreciate entuziasmul și curajul vostru și pot apărea oferte de muncă, de colaborare.

Săgetător. Dor de părinți sau de locurile natale: abia așteptați revederea cu cei dragi. Expansivi și generoși de felul vostru, acum începeți poate să va gândiți și să puneți câte ceva deoparte pentru proiect importante, pentru concedii sau pentru o afacere pe care să o lansați la momentul potrivit.

Capricorn. Informații foarte utile și chiar o promisiune sau o mâna de ajutor apar în urmă întâlnirilor și a discuțiilor pe care le purtați în aceste zile. Promite să fie un an grozav pentru voi și poate că primele semne încep să apară chiar din aceste zile: o oferta de muncă, de asociere.

Vărsător. Nu sunteți genul care îngrașă porcul în ajun, însă sunteți conștienți că acesta este timpul vostru, este șansă să va afirmați și să va faceți un nume. Cei mai tineri se pot simți timorați de presiunile unui șef, de neîncrederea unor colegi, însă gândurile lor se îndreaptă departe în viitor.

Pești. Reveniți poate asupra unei declarații anterioare, sunteți dispuși să mai acordați o șansă cuiva care v-a greșit și se arată hotărât să repare lucrurile. Într-o negociere este bine să va țineți pe poziții, să insistați să vi se aprecieze și să vi se răsplătească valoarea și implicarea

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro