Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Luna Plină în Pești, 14 septembrie: cum este afectată fiecare zodie

Luna Plină în Pești, 14 septembrie: cum este afectată fiecare zodie de acest eveniment astrologic important și ce zodii sunt avertizate! 

luna plina in pesti

Luna Plină în Pești, 14 septembrie: cum este afectată fiecare zodie de acest eveniment astrologic important și ce zodii sunt avertizate!

Luna Plină în Pești este un eveniment astrologic care va avea loc pe 14 septembrie 2019, având efecte asupra fiecărei zodii.

Luna Plină în Pești se formează pe axa Pești-Fecioară, la ora 07.36 dimineața. Acest eveniment aduce cu sine înmulțirea grijilor, a stărilor de frică. Iată cum va fi afectată fiecare zodie.

Luna Plină în Pești Berbec

Vise care devin realitate și puteți descoperi adevăruri frumoase care vor da o altă perspectivă asupra vieții.

Luna Plină în Pești Taur

Taurii au parte de revelații și de comunicare cu oameni deosebit de dragi cu care vă petreceți timpul.

Luna Plină în Pești Gemeni

Succes pe toată linia în viață și în carieră. Astrologii vă recomandă să vă bazați pe intuiție deoarece orice veți cere Universului, veți primi.

Luna Plină în Pești Rac

Trebuie să vă pregătiți de o aventură pe cinste! Veți avea parte de recunoaștere socială și de momente de glorie pe care le așteptați de mult!

Luna Plină în Pești Leu

Veți descoperi senzulitate în jurul vostru, dar și teama de a nu greși. Chiar dacă veți simți că renașteți din propria cenușă, sentimentul de panică nu vă slăbește. Bazați-vă pe intuiție și credeți în forțele voastre.

Luna Plină în Pești Fecioară

Fecioarele sunt avantajate de acest fenomen, deschizându-li-se ușa norocului. Este un moment mult așteptat de ele, dat fiind faptul că până acum ghinioanele s-au cam ținut lanț!

Luna Plină în Pești Balanță

Ipostaze complicate mai ales din punct de vedere sentimental, fiind nevoite să renunțe la favoruri și conforturi spre binele partenerului. Dar, această Lună Plină va permite o curățare a negativității.

Luna Plină în Pești Scorpion

Luna Plină în Pești vă va potența creativitatea și veți redescoperi feluri și sensuri noi, atât despe viață, cât și despre voi înșivă!

Luna Plină în Pești Săgetător

Săgetătorii vor nutri sentimentul de a petrece cât mai mult timp cu cei dragi, într-o atmosferă de fericire și plăcere.

Luna Plină în Pești Capricorn

Capricornii vor fi lideri în domeniului lor dacă reuși să treacă peste fricile și temerile acumulate. Mulți le vor urma sfaturile pline de înțelepciune.

Luna Plină în Pești Vărsător

Bani neașteptați și oameni care vă iubesc! Vă așteaptă surprize nemaipomenite, de aceea, gândiți pozitiv și așteptați-vă la ce este mai bun!

Luna Plină în Pești Pești

Luna Plină în Pești va revitaliza sufletul și mintea. Veți descoperi adevăruri frumoase despre voi înșivă dacă vă lăsați ghidați de forța interioară pe care o aveți în voi!

Citește și:

Horoscop Bani Toamnă 2019: Ce zodii au parte de câștiguri fabuloase

Horoscop dragoste septembrie. Ele sunt zodiile care își găsesc marea dragoste la început de toamnă

sursa foto: consciousreminder.com