Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Luna Plină în Scorpion, 18 mai 2019. Durere, frustrări, stres astral pentru zodii

Luna Plină în Scorpion, 18 mai 2019. Durere, frustrări, stres astral pentru zodii, Luna Plină în Scorpion, fenomenul ce întoarce oglinda adevărului către zodii, aducându-le față în față cu griji, frici și amintiri dureroase despre boli ori violențe. Ce înseamnă Luna Plină în Scorpion pentru fiecare zodie

luna plina in scorpion 18 mai 2019

Luna Plină în Scorpion, 18 mai 2019. Durere, frustrări, stres astral pentru zodii, Luna Plină în Scorpion, fenomenul ce întoarce oglinda adevărului către zodii, aducându-le față în față cu griji, frici și amintiri dureroase despre boli ori violențe. Ce înseamnă Luna Plină în Scorpion pentru fiecare zodie din horoscop

Luna plină în Scorpion este un eveniment astral ce se perfectează sâmbătă 18, mai 2019, în conjuncție cu Mercur. Luna Plină în Scorpion întoarce oglinda adevărului către zodii, punându-le față în față cu grijile, temerile și fațetele ascunse ale situtațiilor și lucrurilor, aspecte pe care zodiile le vor analiza, îmbrățișa pentru ca mai apoi să le poată vindeca.

Luna Plină în Scorpion le indică zodiilor că o gândire prea egoistă sau prea rațională și rece poate duce la dezacorduri și prejudecăți iremediabile. Amintiri dureroase legate de boli sau violențe vor veni ca un tăvălug în mintea nativilor.

Luna Plină în Scorpion, 18 mai 2019: Ce înseamnă pentru zodii

Se numește Lună plină atunci când Soarele se află în fața Lunii. Acest eveniment astral scoate în evidență forțele opuse din viața nativilor: carieră versus dragoste. De asemenea, tensiunile interne, remușcările, frustrările nativilor, în concordanță cu presiunile externe pot duce la adevărate crize de personalitate. Însă casa, familia, relațiile intime devin mai clare după faza de Lună Plină. Luna Plină influențează emoțiile și le duce la cote paroxistice. Acum se dezvăluie ceee ce este ascuns, ceea ce nativii trebuie să îndepărteze din viața lor.

În aspectul de Lună Plină în Scorpion, zodiile își vor manifesta mai greu sentimentele, având acum tendința de a deveni egoiști în gândire și în acțiuni, mai lipsiți de empatie față de cauze umanitare. Negocierile, deci, planul carierei, întâmpină probleme și dificultăți. De aceea, este recomandat ca în astfel de momente să existe discuții cu persoane care au efect de mentor spiritual pentru ele, să analizeze și înțeleagă lucrurile la un nivel profund. Sentimente pe care le-am crezut de mult îngropate ne năvălesc acum cu o forță de nebănuit. Gestionarea lor este o provocare pentru fiecare nativ în parte! Să aflăm ce înseamnă Luna Plină în Scorpion pentru fiecare zodie.

Luna Plină în Scorpion, 18 mai 2019: stres astral pentru zodii

Luna Plină în Scorpion - Berbec

Nativii vor trăi sub impulsul fazei de Lună Plină în Scorpion. Sectorul banilor și beneficiilor este aspectat. Unii vor avea impresia că sunt păcăliți, că ceva în neregulă, în detrimentul lor, se petrece în “culise” şi că ei nu pot controla situaţia. Sectorul comunicării va fi intens solicitat de tranzitele momentului care îi pot transforma pe nativi în nişte campioni ai dialogurilor și ai exprimării publice.

Luna Plină în Scorpion - Taur

Relaţiile parteneriale nu vor evolua tocmai confortabil din cauza Lunii Pline în Scorpion. Vor avea suspiciuni, enervări, de nemulţumiri, mai ales dacă în joc va intra un interes material sau o competiţie. Dialoguri intense pe teme materiale care vor aborda din perspective diferite partajele, moştenirile, obţinerea unei susţineri financiare.

Luna Plină în Scorpion - Gemeni

Foarte multe nemulţumiri sau îngrijorări cu privire la locul de muncă (siguranţă, salarizare). Nativii au parte de sentiment de de blocaj, de incapacitate de a se modifica ceva esențial în acest sector de viață, în chip necesar şi corect. Relaţiile angajator/angajat sunt supuse greutăților. Susţinere discretă a unui nativ din umbră, care limpezește lucrurile şi dezvăluie acele mecanisme sociale şi semnificaţii umane care au generat respectiva neregulă.

Luna Plină în Scorpion - Rac

Universul afectiv al Racilor va fi tulburat şi pus la încercare de Luna Plină în Scorpion. Sectorul emoțional va fi suprasolicitat, iar amintirile amintirile, dorinţele, visele, neîmplinirile, constatările dureroase, despărţirile prezente sau din trecut ce au lăsat urme adânci în sufletul lor. Posibile chestiuni de natură juridică, privitoare la muncă (contracte, revendicări, contestări).

Luna Plină în Scorpion - Leu

Chestiunile de familie (relaţiile, comunicarea, interesele divergente, susţinerea reciprocă, datoria morală) vor căpăta accente stringente, de apăsare, de copleşire, de constrângere sau de exagerare şi de “forţare a mâinii”. Şi regimul patrimonial poate intra în aceiaşi tip de sentimente, senzaţii şi percepţii amplificate, aprofundate sau doar zbuciumate de Lună Plină în Scorpion.

Luna Plină în Scorpion - Fecioară

Comunicarea nativilor cu fraţii, vecinii poate fi marcată de vibraţiile negative ale contextului astral, sporit în intensitate şi accentuat de Luna Plină în Scorpion. Nu toate deplasările vor decurge normal, în cazul călătoriilor în ţară sau în străinătate, dincolo de aspectul relaţional, sunt de luat în calcul sau de evaluat condiţiile meteo, starea drumurilor (a traseelor), evenimentele în derulare în localitatea de destinaţie. Starea de spirit apăsătoare, posibile accidente.

Luna Plină în Scorpion - Balanță

Îngrijorări majore provocate de disfuncţiile ivite în plata salariilor amplificate de Luna Plină în Scorpion din 18 mai. Multe eforturi și multă trudă pentru adevăr. E nevoie de a restabili adevărul într-o chestiune ce presupune corectitudinea datelor şi relatărilor vehiculate într-un dialog. Schimb de informații prețios cu oficilaitățile. Atenție la contracte.

Luna Plină în Scorpion - Scorpion

Luna va traversa zodia Scorpionului şi le va da celor care aparţin acestui semn influxuri astrale profitabile lor prin profunzime şi intuiţie. Luna Plină le va pune accente grave pe chestiunile esenţiale de viaţă cu care se confruntă și vor trăi reacţii afective de mare intensitate şi motivaţie psihologică. Poate că Scorpionii sunt cei mai avantajați nativi în fața acestui fenomen astral. Posibile discuţii pe teme materiale, patrimoniale care nu se vor finaliza așa cum sperau.

Luna Plină în Scorpion - Săgetător

Pe Scorpioni îi încearcă unele tulburări de sănătate. Axa celor două case ale sănătăţii va fi solicitată de tranzitul Lunii, care, la primele ore ale zilei de 18 mai, se află în postura de Lună Nouă în Scorpion, și va aduce factori de destabilizare organică. Stresul astral își va pune serios amprenta pe ei. Urmează o perioadă încărcată, ameninţată de abuzuri şi exagerări la locui de muncă.

Luna Plină în Scorpion - Capricorn

Relaţiie cu prietenii înseamnă doar profunde supărări, dezamăgiri sau enervări, pe fondul radical al Lunii Pline în Scorpion. Capricornul va lua decizii drastice cu privire la o persoană sau la un grup de cunoscuţi cu care nu se mai înţelege şi nu se mai regăseşte pe aceeaşi lungime de undă şi faţă de care nici nu are de când să cedeze ori să se schimbe.

Luna Plină în Scorpion - Vărsător

Imaginea publică şi statutul profesional sunt supuse testelor serioase. Nativii nu trebuie să ignore sau să minimalizeze atacurile, fie ele rostite şi în glumă, pentru că acestea vor lăsa să se întrevadă adevăratele intenţii ale rivalilor sau ale competitorilor. Una spuneau ei, din gură, și alta făceau, așa că își vei da seama cu cine stau la masă, cu adevărat.

Luna Plină în Scorpion - Pești

Aveți un mare spor de intuiţie, viziuni profunde, interes pentru viaţa spirituală. Vă concentrați pe chestiunile importante de viaţă. De asemenea, aveți parte și de proiecte majore de viaţă și vă veți bucura din plin de simpatia publicului sau vă puteți remarca într-un context oficial: succese profesionale flatante.

Citește și:

Horoscop de weekend 18-19 mai. Luna plină florală în Scorpion aduce decizii radicale

sursa info: horoscop-urania.com

Fanatik.ro

O mamă din Olt şi-a ucis în bătaie bebeluşul de două luni

Observator Antena 1

Accident rutier cu 4 morţi în Italia, toţi români. În tragedie au murit şi doi copii (Video)

Observator Antena 1

Bodo de la Proconsul a făcut infarct! În ce stare se află acum solistul

Spynews.ro

Ultimii condamnați la moarte din Europa și povestea lor halucinantă! Inculpații sunt frați...

Spynews.ro

VIDEO | Filmuleţul în care apare copilul care a prezis în august 2019 pandemia de coronavirus...

AntenaSport

Tun uriaş dat de o grupare infracţională românească. Interlopii au furat peste 1,2 miliarde...

AntenaSport

Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea...

Antenastars.ro

Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am...

Antenastars.ro

ȘASE seriale super tari care revin cu sezoane noi luna aceasta

Zu TV

CINCI vedete care nu au cont pe rețelele sociale

Zu TV

5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

tvhappy.ro

Cum va fi vremea de Rusalii, în țară și în București. ANM a făcut anunțul

Playtech.ro

Tânăra cu o sprânceană a șocat o lume întreagă! Să vezi cum arată restul corpului

Playtech.ro

BOMBĂ la Dinamo! Au început negocierile pentru vânzarea clubului. Investitorii SURPRIZĂ...

Telekomsport.ro

A apărut o nouă poză cu Orban! Cum a fost surprins premierul României. Imaginile au devenit...

Capital.ro

Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. Puțini cunosc motivul divorțului

Impact

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-14 iunie. Gemenii găsesc niște...

Antena3.ro

Decizie fără precedent a Andreei Bălan! Ce a decis să facă artista, după despărțirea de...

Voxbiz.ro

Cod Rutier 2020. Schimbari majore de la 1 iulie. Cine nu mai poate obtine permisul de conducere

Cars.ro

Iohannis repornește economia cu o parcare de 1 milion, la Cotroceni

Jurnalul
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro