Căutare Live

Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Maniile nativilor din zodia Vărsător. Cea mai controversată zodie, este plin de contradicții și paradoxuri

La Magia Zilei, Mihai Voropchievici a vorbit despre maniile nativilor din zodia Vărsător. Cea mai controversată dintre zodii, este plin de contradicții și paradoxuri. 

La Magia Zilei, Mihai Voropchievici a vorbit despre maniile nativilor din zodia Vărsător. Cea mai controversată dintre zodii, este plin de contradicții și paradoxuri.

Conform numerologului, Vărsătorul este „un revoluționar cu tendințe tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonșalant cu surprinzătoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcante. Este vizionar și utopic, altruist și egoist. Nu ezită să spună, verde-n față, tot ce gândește. Nu-i pasă de consecințe, de aceea i se întâmplă de multe ori să facă pe dos a ceea ce predica altora.

Înzestrat cu multă vitalitate și cu o personalitate distinctă, indiferent că e tipul savantului distrat sau răzvrătitului agitat, surprinde cu cele mai neașteptate manifestări. Independent și încăpățânat, se enervează instantaneu când întâlnește opoziție sau când nu este lăsat să facă ceea ce vrea.

Din fericire, toate aceste lucruri trec destul de repede și caută, după aceea, să-și reintre în normal.”

Sursa: Antena 3

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 14 iunie 2019. Balanțele nu vor mai putea avea încredere în partener. Săgetătorii, fer... Adevăruri despre zodia Rac. Nativul din horoscop care pune iubirea pe primul plan...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri