Antena Căutare

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Ei sunt cei mai leneşi nativi din tot horoscopul. Zodia de care trebuie să te fereşti!

Mihai Voropchievici a vorbit la „Magia Zilei” despre despre ascendent. Ascendentul este punctul cel mai important într-o astrogramă natală.

Mihai Voropchievici a vorbit la „Magia Zilei” despre despre ascendent. Ascendentul este punctul cel mai important într-o astrogramă natală.

Cei cu ascendent într-o zodie de apă au tendințe de izolare, visează foarte mult cu ochii deschiși și trăiesc mai mult în sfera imaginară.

Sunt excelent dotați pentru psihologie, educație și pentru domeniul artistic.

Ascendentul în Rac prezintă o persoană cu înălțime mică, până la medie, o figură exprimând naivitate, având tendințe de îngrășare încă de mic.

Poate avea probleme dentare și digestive din cauza excesului de dulciuri. are un comportament retras, dar intuitiv, cu o inteligență deosebită, chiar dacă este un pic cam leneș și delăsător.

Horoscop 20 august. Ce zodie e ajutata de astre sa castige bani... Horoscopul zilei 20 august 2018. O zi aglomerată pentru nativii acestei zodii. Vor întâmpina probleme financiare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x