Căutare Live

Magia Zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Nativii zilei de 19, ”hotărâţii'' HOROSCOPULUI: Nimic nu le stă în cale!

Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei” caracteristicile speciale ale nativilor zilei de 19 supranumiţi ''hotărâţi''.

Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei”, la Antena 3, caracteristicile speciale ale nativilor zilei de 19, supranumiţi ''hotărâţii'' zodiacului.

Astfel, cei veniți pe lume într-o zi de 19 iunie, reprezentanți ai zodiei Gemeni sunt curajoși, însă adeseori își schimbă starea de spirit de la o clipă la alta. Sunt caracterizați printr-o forță interioară puternică, specifică tuturor celor născuți pe data de 19.

Vor rămâne fără bani! Acestea sunt zodiile cu ghinion cumplit în luna iunie!... Horoscop zilnic 19 iunie. Zodia răsplătită de astre! Cea mai fericită zi!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri