Mercur în retrograd. Cum reacționează femeile atunci când sunt căutate de foștii iubiți, în funcție de zodie

Dacă zilele următoare te vei trezi cu un mesaj de la fostul tău în miez de noapte, nu ar trebui să fii surprinsă.

Mercur în retrograd. Cum reacționează femeile atunci când sunt căutate de foștii iubiți, în funcție de zodie

profimedia

Se pare că Mercur în retrograd va afecta multe zodii, făcându-i pe mulți să își reconsidere viața amoroasă.

Între 13 octombrie și 3 noiembrie Mercur va fi în Scorpion și apoi în Balanță. În acest timp, toate zodiile vor fi tentate să regândească trecutul, în special și pentru că se apropie sfârșitul anului. Asta înseamnă că fostul iubit face același lucru ca și tine, anlizând îndeaproape fosta voastră relație.

Berbec

Chiar dacă ai trecut peste relația din trecut acum foarte mult timp, fostul tău s-ar putea ca încă să fi rămas ancorat în trecut. Acum când ți-ai revenit după despărțire, el vrea să își facă din nou loc în viața ta. El va vrea să încheie totul pe cale amiabilă, dar tu nu ești hotărâtă să o faci și asta e perfect normal.

Taur

Ești extrem de încăpățânată și nu ți se pare deloc simplu să ieși și să cunoști oameni noi, spre bucuria fostului tău. El va reapărea în viața ta, dorindu-și să te facă să vezi toate lucrurile pentru care te învinuia în fosta relație, iscând noi conflicte. Mai bine nu îi da apă la moară.

Gemeni

Fostului tău îi e dor să primească mesaje de la tine, chiar dacă ați avut probleme de comunicare în fosta relație și acestea au dus la despărțire. Da, le e dor să le timiți meme-uri și să începi noi conversații, dar e mai sănătos să faci asta cu oamenii care merită atenția ta.

Rac

Imediat ce vei posta o poza cu noul iubit, fostul tău îți va da mesaj pentru a încerca să afle toată povestea, prefăcându-se că încă îți e prieten. Chiar dacă tu ai plâns mai tare când v-ați despărțit, tot tu ai fost cea care a trecut mai repede peste despărțire.

Leu

Motivul pentru care fostul iubit te caută este pentru că le e dor de drama ta în viața lor pentru că asta îi făcea să se simtă mai puțin plictisiți. Au nevoie de momentele tale teatrale pentru puțină sare și piper în viața lor.

Fecioară

Fostul tău te urmărește îndeaproape, îți știe fiecare mișcare pe rețelele de socializare. Îți va da imediat mesaj dacă vede că dai like acelorași lucruri ca și el. Cel mai bine ar fi să îl ignori pentru că ei fac asta din lipsă de atenție, pentru că se simt lăsați pe din afară.

Balanță

O să îți pese de fosta relație doar dacă acum ești singură, iar posibilitatea ca asta să se întâmple este extrem de mică. Mereu ești cu ochii după cineva sau te vezi cu cineva nou. Dacă fostul te va căuta, îi vei răspunde politicos și veți sta la povești pentru o scurtă perioadă.

Scorpion

Pregătește-te pentru discuții detaliate cu fostul tău pentru că el va încerca să dea de tine și să îți înțeleagă sentimentele. Cu toate acestea, nu va avea șanse să te sensibilizeze pentru că ți-ai învățat lecția și îți păzești inima cum ar fi trebui să o faci mereu.

Săgetător

Îți place să ai mereu ultimul cuvânt și ceea ce i-ai spus ultima oară fostului tău încă i-a rămas întipărit în minte. Acum el va încerca să ajungă la tine, doar ca să te facă să simți ce a simțit și el

Capricorn

Imediat ce postezi o poză despre viața ta profesională, fostul tău îți va scrie ca să te felicite. Chiar dacă pare inofensiv, este mai bine să fi precaută.

Vărsător

Ai rămas prietenă cu aproape toți foștii tăi și nu ți se pare neobișnuit să vorbiți din când în când. Cu toate astea, Mercur în retrograd îl face pe fostul tău să vrea să flirteze mai mult. Probabil nu caută nimic serios și tocmai de aceea trebuie să ai grijă.

Pești

Sunt șanse ca tu să fi fost cea care a dispărut brusc din viața fostului tău pentru că urăști confruntările. Acum stai pe gânduri, analizând situația din trecut și vei avea tendința să îi urmărești mișcările pe rețelele de socializare.

Ultimele știri