Antena Căutare

Mercur în Scorpion, 3 octombrie – 9 decembrie 2019. Trei zodii trec prin clipe de coșmar

Am intrat cu forță în cea mai lungă și neagră tranziția a lui Mercur, cea în Scorpion. Planeta misterului și a comunicării va poposi în întunecatul Scorpion până pe 9 decembrie. Află care sunt cele trei zodii care trec prin clipe de coșmar în perioada 3 octombrie - 9 decembrie 2019.

Am intrat cu forță în cea mai lungă și neagră tranziția a lui Mercur, cea în Scorpion. Planeta misterului și a comunicării va poposi în întunecatul Scorpion până pe 9 decembrie. Află care sunt cele trei zodii care trec prin clipe de coșmar în perioada 3 octombrie - 9 decembrie 2019.

Mercur în Scorpion scoate în evidență toate trasăturile negative și îndeamnă oamenii să facă alegeri nepotrivite. Cele mai adânci frici ies la suprafață și demonii cei mai ascunși vor să pună stăpănire pe mințile și sufletele tuturor zodiilor. Cu toate acestea fiind spuse, iată cele trei zodii care trec prin clipe de coșmar:

1. Zodia Taur are parte de bârfe cu nemiluita

Taurii întâmpină probleme din ce în ce mai grave la locul de muncă din cauza bârfelor. Nimic din ce lucrează nu are succes. Situația de la serviciu se resfrânge și asupra relației de cuplu. Discuții peste discuții și niciuna nu pare să fie constructivă.

2. Zodia Fecioară este în criză de timp cu orice

Parcă ziua este prea scurtă și orele de somn mereu insuficente. Oboseala își spune cuvântul pe zi ce trece mai mult și începe să-ți afecteze grav sănătatea. S-ar putea să ai parte de câteva crize de anxietate. O vizită la medicul psiholog ți-ar prinde foarte bine.

3. Zodia Săgetător este urmărită de trecut

Părea că toate umbrele trecutului te-au părăsit, dar asta a fost doar o impresie. Privești din ce în ce mai des în spate și regretele te cuprin în fiecare zi. Ai nevoie de o schimbare și de data asta schimbarea trebuie să fie radicală. O să-ți pui problema să te muți în altă țară.

Citește și:

Horoscop. Zile norocoase în luna octombrie pentru fiecare zodie

Horoscop țigănesc octombrie 2019. Moneda suferă în dragoste

Horoscop Zilnic. Horoscopul Zilei- 04 octombrie 2019. Weekend tumultos pentru trei zodii din horoscop... Horoscopul nervilor! Cât de enervant ești, în funcție de zodie! Cine e pe locul întâi?...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x