Căutare Live

Top 4 zodii feminine care „fură” bărbații altora.  Mihai Voropchievici: „Dacă mai şi îmbrăcată o rochie roşie, ţine-te, nene, că nu mai scapi!"

Topul patru al zodiilor feminine care pot „fura” cu ușurință bărbații altora a fost dezvăluit, sâmbătă, de numerologul Mihai Voropchievici.

Top 4 zodii feminine care „fură” bărbații altora. Mihai Voropchievici: „Dacă mai şi îmbrăcată o rochie roşie, ţine-te, nene, că nu mai scapi!"

profimediaimages.ro

Chiar dacă nu toate din aceste femei sunt frumoase, multe din ele sunt „magnetice", a explicat numerologul. Este vorba de femei din zodia Berbec, Vărsător, Leu şi Rac.

Femeia din zodia Berbec e „prăpastie”

Dacă a pus ochii pe el, în secunda următoare face tot ce poate ca persoana aceea să intre la ea în „turmă". Nu e agresivă, dar îşi stabileşte tot, este cel mai bun strateg. Are ceva ostentativ, iese în evidenţă. Dacă mai e şi îmbrăcată în rochie roşie, ţine-te, nene, că nu mai scapi! Niciodată nu se gândeşte la ce va fi, nu se uită înapoi când pleacă la atac. Dacă ai intrat în încurcătură cu o femeie Berbec, trebuie să te gândeşti în cât timp vei fi victimă. Ea are nevoie de stimuli în permanenţă. Dar vor plăti cu vârf şi îndesat ce au furat.

Femeia Vărsător tace şi face

Femeia din zodia Vărsător - cunoscută ca tipul puternic şi tăcut, care e ocupată să-şi gândească propriile afaceri, dar în spate are o agendă ascunsă pe care nimeni nu o cunoaşte. E genul de femeie care tace şi le face, le coace.

Și-a lăsat iubita splendidă, ca să se însoare cu tata socru! A primit cea mai romantică cerere în căsătorie! Foto

Femeia din zodia Leu pleacă la vânătoare

Femeia în zodia Leu adoră să obţină ceea ce îşi doreşte şi nu va aştepta să i se ivească ocazia, ci pleacă la vânătoare. Când îşi doreşte cu adevărat ceva sau pe cineva, cui îi mai pasă de morală. Merge pe principiul "punct lovit, punct ochit".

Pentru descrierea pentru femeia Rac, făcută de Mihai Voropchievici, la emisiunea „ Adevăruri ascunse”, pe antena3.ro!

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri