Motivul pentru care ar putea începe să te înșele, în funcție de zodie! Nativii care pur și simplu nu se pot abține! Cine sunt adevărații Casanova ai zodiacului

Fie pentru că se simt sufocați în relația lor sau deoarece simt că persoanele de lângă ei nu le pot face față se întâmplă ca nativii unor zodii să înșele. Însă, pentru două zodii infidelitatea este chiar inevitabilă, acești nativi neavând nevoie de vreo scuză pentru a avea aventuri.

Fie pentru că se simt sufocați în relația lor sau deoarece simt că persoanele de lângă ei nu le pot face față ori chiar din dorința „de a ajuta” se întâmplă ca nativii unor zodii să înșele. Însă, pentru două zodii înșelatul este chiar inevitabil, acești nativi neavând nevoie de vreo scuză pentru a avea aventuri. Ei o fac doar din pură plăcere, doar pentru că așa sunt construiți.

Berbec

Impulsivi și pasionali, berbecii nici nu au nevoie de vreun motiv ca să înșele. Atunci când văd o persoană pe care o doresc, acești nativi tind să uite că au o relație cu altcineva. În general, berbecii sunt atrași de noutate.

Aventurile lor sunt de cele mai multe ori spontane, nicidecum planificate, iar dorința lor de cele mai multe ori nu are legătură cu intimitatea emoțională.

Taur

Taurilor le place siguranța și predictibilitatea, așa că ei devin infideli doar dacă simt că nu au încotro, deoarece nu primec suficientă afecțiune de la persoanele de lângă ei.

De cele mai multe ori, aventurile lor au de-a face cu luxul și romantismul, de care ei sunt obsedați.

Gemeni

Gemenii adoră să flirteze, iar uneori flirturile lor merg prea departe înainte ca acești nativi să apuce să realizeze ce se întâmplă. Lor li se poate întâmpla să aibă mai multe relații simultan.

Este posibil ca gemenii să își înșele partenerii fie în căutarea unei vieți sexuale mai dinamice, fie în căutarea unei legături emoționale mai puternice.

Rac

Racii au nevoie să iubească și să fie iubiți și înțeleși, iar din tot zodiacul, ei sunt cei mai statornici, tinzând să rămână loiali pentru tot restul vieții. Însă, dacă legătura emoțională pe care o au cu persoana iubită slăbește, acești nativi vor căuta pe altcineva care să le ofere sprijinul de care au nevoie.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Atunci când au aventuri, racii tind să planifice totul cu multă precauție. Ei obișnuiesc să ascundă orice detaliu care i-ar putea trăda.

Leu

În ciuda nevoii lor constante de atenție, leii nu obișnuiesc să înșele. Ei le sunt extrem de devotați persoanelor iubite. Chiar și dacă sunt ignorați, acești nativi mai degrabă fac un mare scandal pe această temă decât să plece în căutarea altor persoane.

Însă, dacă la momentul potrivit apare cineva care știe să îi flateze, leii ar putea să profite de oportunitate.

Fecioară

Nativii în zodia fecioară nu obișnuiesc să înșele, dar au dorința de a simți că alte persoane au nevoie de ei. Se poate întâmpla ca acești nativi să înșele tocmai din dorința de a ajuta pe cineva

De asemenea, fecioarele, pentru că sunt idealiste și perfecționiste, pot înșela atunci când descoperă prea multe minusuri în relațiile pe care le au sau dacă dezvoltă obsesii pentru persoane pe care le întâlnesc.

Balanță

Balanțele au nevoie ca persoanele cu care sunt într-o relație să le fie egale în absolut orice aspect și să le completeze. Dacă acești nativi simt că nu se potrivesc cu persoanele de lângă ei, vor căuta pe altcineva.

De asemenea, acești nativi obișnuiesc să își „mențină toate ușile deschise” și obișnuiesc să întrețină mai multe relații în același timp. Ei își cântăresc opțiunile adesea și pot înșela atât fizic, cât și emoțional.

Scorpion

Dacă nu au înșelat deja, probabil că scorpionii se gândesc să o facă. Există extrem de rar un nativ al acestei zodii care să nu își imagineze măcar că întreține relații sexuale cu o altă persoană în fiecare zi.

Fiind pasionali, misterioși și amatori de dramă, intrigi și secrete, scroprionii pot înșela doar ca să își facă viața mai interesantă.

Săgetător

Sîgetătorii privesc întotdeauna înainte, anticipând următoarele aventuri. Dacă nu au alături persoane la fel de curioase și active ca ei, acești nativi se orientează către alte persoane, care pot ține pasul cu ei.

De altfel, tocmai pentru că știu că au probleme cu respectarea promisiunilor amoroase și pentru că nu vor să rănească pe nimeni, acești nativi se feresc să intre în relații serioase.

Capricorn

Responsabili și disciplinați, capricornii nu sunt predispuși să înșele. Ceea ce i-ar putea îndepărta de „jumătatea lor” ar fi ca această persoană să se schimbe prea mult de-a lungul timpului.

De cele mai multe ori, capricornii devin infideli tocmai pentru a se simți „ca pe vremuri”, atunci când persoanele de lângă ei devin de nerecunoscut.

Vărsător

Atunci când fac o promisiune, vărsătorii o respectă… cel puțin până când încep să se simtă întemnițați. Ei au nevoie de timp pe care să îl petreacă singuri și, de asemenea, nu suportă să li se dicteze cu cine pot vorbi.

Lipsa spațiului este motivul pentru care acești nativi pot începe să înșele, exact atunci când simt că nu pot scăpa de persoanele cu care se află într-o relație.

Pești

Peștii sunt îndrăgostiți de ideea de dragoste și își iau foarte în serios legăturile emoționale. Extrem de romantici, ei pot fi loiali până la capăt doar dacă au alături persoane care le încurajează viziunile extraordinare, dar îi și ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri