Numerologie. Ce ai fost într-o viață anterioară în funcție de ziua ta de naștere

Ziua în care te-ai născut spune multe despre cine ești, dar și despre locul unde te duci în această viață. Cu toate acestea, conform numerologiei, ziua de naștere poate spune și multe despre cine ați fost într-o viață anterioară. În numerologie, Pitagora credea că fiecare număr vibrează energie.

Numerologie. Ce ai fost într-o viață anterioară în funcție de ziua ta de naștere

namastest.net

Vibrațiile numerelor importante din viața noastră dictează cine am fost, cine suntem și cine vom deveni.Numerele din data nașterii dumneavoastră dezvăluie indicii ascunse despre lecțiile ratate în viețile trecute. În numerologie, se crede că sufletele noastre sunt nucleul, dar corpurile noastre se reîncarnează de multe ori pentru a evolua în continuare. În fiecare viață, învățăm lecții noi, însă nu atingem perfecțiune.

Pe parcurs, greșim și abuzăm de darurile noastre naturale. Folosind data nașterii, putem identifica dacă diagrama numerologică conține unul dintre cele patru numere karmice importante. Numerele 13, 14, 16 și 19 sunt numere de datorii karmice, care indică zone din viețile trecute care ar putea folosi pentru a închide ciclul.

Înțelegerea acestor greșeli din trecut vă permite să echilibrați și să vindecați karma din viața voastră prezentă.

Calculul numerelor Karmice


Există patru numere ale datoriilor karmice. Fiecare dintre aceste numere semnifică o zonă diferită de abuz. Pentru a vă găsi numărul karmic, există trei zone în diagrama numerologică la care să acordați atenție:


Data nasterii

Dacă te-ai născut pe 13, 14, 16 sau 19, atunci acesta este numărul tău karmic.


Numărul personalității


Numărul dvs. de personalitate semnifică energia pe care o proiectați către lumea exterioară, precum și modul în care alții, cel mai probabil, o interpretează. Acesta nu este adevăratul vostru sine, ci un indicator al a ceea ce permiteți să fie văzut la începutul unei relații. Există mai multe moduri de a vă găsi numărul de personalitate, cu toate acestea, alegem să ne concentrăm pe adăugarea zilei de naștere la luna de naștere. De exemplu:


Dacă ziua ta de naștere este 5 mai, atunci numărul tău de personalitate ar fi:

5 + 5 = 10 = 1 + 0 = 1

Dacă numărul dvs. de personalitate este găsit prin următoarele moduri, atunci acesta este numărul dvs. de datorie karmică:

4 (13 = 1 + 3 = 4)
5 (14 = 1 + 4 = 5)
7 (16 = 1 + 6 = 7)
1 (19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1)

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri