Antena Căutare

Previziuni Tarot 2020. Află cum o să-ți fie anul! Lecții dure de viață și schimbări radicale pentru zodii

Toată lumea se întreabă ce ne așteaptă în anul 2020. Nu doar astrele anunță schimbări uriașe, ci și cărțile de tarot, care promit pentru fiecare dintre noi transformări, surprize și multe situații neprevăzute. Ce anunță cărțile de tarot pentru anul 2020?

Previziuni Tarot 2020. Află cum o să-ți fie anul! Lecții dure de viață și schimbări radicale pentru zodii Galerie
Cărțile de tarot, previziuni pentru anul 2020

Se pare că anul 2020 stă sub semnul cărții de tarot „Împăratul”, ce promite să aducă dinaimsm, transformări importante pe plan financiar sau sentimental, evoluții nesperate în anumite aspecte ale vieții, dar și extinderea orizonturilor. Cartea aceasta de tarot anunță renaștere și dorința de-a face lucruri noi, de-a experimenta, de-a încerca, de-a descoperi, de-a înțelege totul din jur.

PREVIZIUNI TAROT PENTRU ANUL 2020

Potrivit previziunilor făcute de cărțile de tarot, anul 2019 a fost unul extrem de dificil pentru toată lumea, căci a stat sub semnul „Spânzuratului”, cel care aduce lipsa de voință, conlictul, evitarea, abandonarea. Am tins să fim pasivi, să acceptăm și lucrurile neplăcute din viața noastră și nu am dorit să facem schimbări sau efectiv nu am găsit energia necesară. Mereu am stat sub semnul confortului.

Articolul continuă după reclamă

Totuși, cărțile de tarot arată despre anul 2020 că stă sub semnul cărții „Împăratului”, asociată adesea cu zodia Berbec, ce aduce energie din plin, pasiune, entuziasm în plan profesional sau în relația cu ceii din jur. Se naște dorința de-a face lucruri, de-a construi, de-a pune în aplicare proiecte noi, de-a cuceri.

Previziuni Tarot 2020. Află cum o să-ți fie anul! Lecții dure de viață și schimbări radicale pentru zodii

Cărțile de tarot, previziuni pentru anul 2020

Cărțile de tarot, previziuni pentru anul 2020

Această carte de tarot ne arată că trebuie să dăm întâietate stabilității în toate demersurile noastre, ne îndeamnă să ajungem la întregul nostru potențial, asigurându-ne că suntem îndeajuns de înrădăcinați în realism pentru a face asta.

Cartea de tarot Împăratul ne invită să introducem un plus de structură și disciplină în viețile noastre pentru a realiza ce ne-am propus, să ne asumăm idealuri înalte, dar să ne trasăm planuri concrete, minuțioase, de transpunere a lor în realitate. Ne aduce aminte de punctele noastre forte, de ceea ce suntem capabili în clipele când ne simțim descurajați, dezamăgiți, învinși, arată cei de la diane.ro.

Previziuni Tarot 2020. Află cum o să-ți fie anul! Lecții dure de viață și schimbări radicale pentru zodii

Cărțile de tarot, previziuni pentru anul 2020

Ce anunță cărțile de tarot pentru anul 2020

În anul 2020 suntem puși înaintea unor reguli stricte, cărora trebuie să ne conformăm pentru a ne bucura de succese. Este o perioada când ni se recomandă să pășim mai frecvent pe cărări bătătorite, inclusiv pentru a ne reînnoi.

Deoarece 2020 este străbătut de o energie patriarhală, este de așteptat să avem o interacțiune sporită cu bărbați, îndeosebi cu unii aflați în poziții de conducere sau care încearcă, într-un fel sau altul, să își impună autoritatea asupra noastră, precum un tată, un soț, ori un șef. Trebuie să fim cu ochii în patru la bărbați cu tendințe dictatoriale ori care fac abuz de puterea lor!

Horoscopul zilei, 17 ianuarie 2020. Nativii pești sunt conflictuali și își varsă nervii pe toți cei din jur... Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020. Se anunță schimbări în viața amoroasă a acestor zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x