Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Previziunile horoscopului pentru săptămâna 26 mai-1 iunie, cu Mariana Cojocaru! O zodie are risc de accidente mortale

Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru anumite zodii și nu lipsesc momentele de cumpănă! Ce anunță horoscopul pentru perioada 26 mai-1iunie?

Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru anumite zodii și nu lipsesc momentele de cumpănă! Ce anunță horoscopul pentru perioada 26 mai-1iunie?

Începând de duminică, zodiile intră într-o săptămână de foc și trebuie să fie vigilente, căci doar așa vor reuși să depășească anumite obstacole apărute în cale.

Berbecii au parte de o probă de la destin sau de o provocare care se dovedește a fi extrem de grea. Cu cât ignorați problema, cu atât veți avea mai mult de suferit, anunță horoscopul pentru perioada 26 mai-1 iunie.

Taurii trăiesc momente de maximă importanță, fiindcă astrele par să favorizeze doar anumite relații de cuplu și totul depinde de iubire. Unii nativi vor găsi fericirea, dar alții vor avea certuri, despărțiri și momente tensionate, în plan amoros sau chiar și cu sănătatea.

Citește și: Zodii cu noroc URIAȘ în 2019! Previziunile horoscopului pentru anul ce vine

Gemenii. Cuadratură demnă de luat în seamă, că nu-I de joacă. Mercur este în domicilul astral, lângă Soare și face aspect de cuadratură cu Lilith(alias Luna Neagră) din Pești-zodie dublă ca și a voastră, așa cum este și Săgetătorul, acum cu Jupiter Retrograd. Probleme care țin de justiție, de supărări în familie, de riscul de a plăti pentru păcatele din trecut (Sfat:karma personală e cea mai importantă acum).

Racii se cofruntă cu serioase probleme și complicații pe mai multe aspecte ale vieții (financiar, profesional, amoros), așa că se recomandă multă prudență în gestionarea acestor probleme. E posibil ca relațiile cu cei din jur să fi contat la apriția acestor situații.

Leii sunt cei care în această săptămână au parte de scântei în plan amoros, mai ales dacă sunt cuplați cu o persoană cu care prezintă anumite incompatibilități. Se recomandă răbdare pentru depășirea problemelor. Nu este exclus să apară o despărțire.

Citește și: Cele mai fericite zodii din 2019. Au parte de realizări pe toate planurile

În perioada 26 mai-1 iunie, horoscopul anunță fecioarele că au risc crescut de accidente ce se pot dovedi a fi mortale. Conjunctura astrelor este de așa manieră încât nativii pot suferi și le este afectată soarta. Se recomandă prudență.

Balanțele suferă în plan amoros, riscă despărțiri sau certuri importante cu partenerul sau cu familia. La fel de rău o duc și cu relațiile la locul de muncă, semn că astrele le-au cam pus gând rău acestor nativi.

Scorpionii se lasă pradă păcatului, conform horoscopului pentru perioada 26 mai-1 iunie. Plăcerile carnale vor fi prioritatea lor în perioada ce urmează și nativii vor avea tendințe hedoniste.

Săgetătorii au parte de o perioadă dificilă și trebuie să prindă curaj să își rezolve problemele, dacă nu vor să sufere pe termen lung, cu familia sau cu relația pe care o au. Karma bate la ușă, așa că se recomandă curaj.

Caricornii o duc ceva mai bine în săptămâna 26 ami-1 iunie, dacă știu să fie prudenți. Nu sunt nici ei feriți de ghinion, dar s-ar putea să îi lovească și norocul în curând!

Vărsătorii trebuie să se pregătească, fiindcă anumite secrete ar putea să iasă la iveală. Aveți mai multă grijă la actele de bunătate, nu toată lumea este bine intenționată. Unii ar putea să profite de voi.

Peștii sunt predispuși la făcut greșeli, anunță horoscopul pentru perioada 26 mai-1 iunie. Aveți grijă la anturaje, la sfaturile primite și la karma, fiindcă ar putea să urmeze răsturnări de situație.