Căutare Live

Relația ta e pe ultima sută de metri! Zodiile care se despart vara aceasta. Cuplurile cu mare ghinion în dragoste!

Sunt trei cupluri de zodii care nu vor prinde toamna împreună, spun astrologii. Din punct de vedere sentimental, se întrevăd tensiuni majore, ce pot duce în final la despărțire.

Sunt trei cupluri de zodii care nu vor prinde toamna împreună, spun astrologii. Din punct de vedere sentimental, se întrevăd tensiuni majore, ce pot duce în final la despărțire.

Berbec și Rac

Deși sunteți două firi diferite, ați reușit să ajungeți la un numitor comun prin intermediul dragostei. Diferențele au fost cele care v-au atras, iar acum acestea sunt cele care vă separă. Racul simte nevoia de a sta mai mult cu familia, pe când Berbecul este ceva mai spontan și cu un spirit de aventură mai mare. Deși vor urma multe zile dificile pentru acest cuplu, cei doi vor lăsa aceste neînțelegeri deoparte și vor putea să readucă pacea și iubirea în casa lor.

Fecioară și Balanță

Un cuplu diferit, dar care poate fi foarte fericit – cam așa ar putea fi descrisă legătură dintre Balanță și Fecioară. Totuși, în acest an, cei doi nativi pot avea parte de mult ghinion, în principal din cauza programelor încărcate ale acestora, dar și a intrigilor din cercul de prieteni. Cele două zodii vor putea să treacă peste aceste neplăceri doar dacă își vor asculta glasul inimii și își vor da seama că sunt făcute una pentru cealaltă, informează divahair.ro.

Gemeni și Scorpion

O legătură între Gemeni și Scorpion pare să fie guvernată de mai multe energii negative decât pozitive, dar, suprinzător, cuplul funcționează perfect Până la un anumit punct. Ambii nativi au personalități puternice și nu ezită să își manifeste punctul de vedere ca să se știe cine este șeful în discuție.

Horoscopul zilei de marți, 10 aprilie. Două ZODII vor primi sume de bani importante: Își umplu buzunarele după Paște... Horoscopul zilei de 10 aprilie! Zodiile care îşi vor schimba total viaţa...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x