Antena Căutare

România în horoscopul chinezesc 2019! Ce urmează să se întâmple! „Va veni anul în care...”

Astrologul și specialistul Feng Shui Marian Golea a dezvăluit ce ne-a pregătit horoscopul chinezesc pentru anul 2019 și la ce ar trebui să ne așteptăm!

România în horoscopul chinezesc 2019! Ce urmează să se întâmple! „Va veni anul în care...” Galerie
România în horoscopul chinezesc pentru anul 2019! Ce urmează să se întâmple! „Va veni anul în care...”

Astrologul și specialistul Feng Shui Marian Golea a dezvăluit ce ne-a pregătit horoscopul chinezesc pentru anul 2019 și la ce ar trebui să ne așteptăm!

Mai sunt doar două zile din acest an și parcă toată lumea a început deja să își pregătească o listă de dorințe sau de lucruri de realizat în 2019.

Invitat la emisiunea „Dar și Har”, specialistul Marian Golea a vorbit mai multe despre secretele horoscopului chinezesc pentru anul 2019, care va fi anul Mistrețului de Pământ!

Potrivit acestuia, doar anumite zodii sunt favorizate și au parte de un noroc uriaș. Totodată am aflat că anul ce vine va fi unul mult mai greu și bazat pe răzbunări.

Începutul va fi extrem de furtunos, iar sfârșitul lui 2019 va aduce surprize uriașe și răsturnări de situație. Ce detalii incredibile au ieșit la iveală despre horoscopul chinezesc pentru anul 2019? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3.

Bani cu nemiluita pentru o zodie! Ce anunță horoscopul zilei de sâmbătă, 29 decembrie... Horoscop Urania pentru femei! Ce ți-a pregătit anul 2019, în funcție de zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x