Se formează în această primăvară şi nu se mai despart! Cele trei cupluri NOROCOASE din zodiac

Primăvara aceasta este plină de iubire și Cupidon parcă nu își mai termină săgețile. Trei dintre cuplurile care se vor forma în această perioadă vor fi cuprinse de o dragoste eternă.

Primăvara aceasta este plină de iubire și Cupidon parcă nu își mai termină săgețile. Trei dintre cuplurile care se vor forma în această perioadă vor fi cuprinse de o dragoste eternă.

Leu – Fecioară: Ai atât de multă iubire de dăruit și acum ai și cui să o oferi. Singurul căruia nu prea o să-i convină relația ta va fi animalul tău de companie. Brusc, în casă o să apară un intrus și atenția ta față de el va fi înjumătățită. Suprizele nu se opresc aici pentru tine și, în scurt timp, bărbatul inimii tale va face și pasul următor.

Rac – Săgetător: Te atașezi atât de ușor de persoana cu care formezi un cuplu, încât îți imaginezi o viață perfectă cu aproape toți foștii tăi parteneri, o nuntă ca în povești și o familie fericită. Nu s-a întâmplat asta până acum. Dar poate nu el ți-a fost sortitul! Nu trebuie să te stresezi și să cauți iubirea. O să vină ea la tine și o să te facă să radiezi de fericire.

Berbec – Gemeni: Vă cunoașteți de mult timp, însă niciunul dintre voi nu a vrut să oficializeze relația. Ați trăit cu impresia că prietenia voastră frumoasă nu trebuie stricată de o relație. Ei bine, ce poate să fie mai frumos decât iubirea celui mai bun prieten al tău? Nu are sens să te temi, pentru că astrele cred în relația voastră și ai toate motivele să îl alegi pe el ca partener de drum lung. La început o să îți pară puțin ciudat că un prieten bun te va striga „iubita”, dar o să te obișnuiești repede cu asta, pentru că te vei simți foarte bine în brațele lui.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri