Căutare Live

Semnificația ascunsă a cuvintelor „Te iubesc” pentru fiecare zodie în parte! Nativii care se pot pune într-un PERICOL extrem cu această declarație!

Cuvintele „Te iubesc” sunt însoțite de o semnificație ascunsă pentru fiecare zodie în parte, care pentru unii nativi poate fi „Îmi doresc un viitor alături de tine” sau „Te voi apăra cu orice preț”, iar pentru alții poate fi „Vreau să fiu aici... deocamdată”.

Cuvintele „Te iubesc” sunt însoțite de o semnificație ascunsă pentru fiecare zodie în parte, care pentru unii nativi poate fi „Îmi doresc un viitor alături de tine” sau „Te voi apăra cu orice preț”, iar pentru alții poate fi „Vreau să fiu aici... deocamdată”. Pentru nativii unei zodii, însă, aceste două cuvinte simple pot reprezenta un pericol extrem, dacă nu își aleg cu grijă persoanele cărora le fac declarația.

Berbec

Acești nativi își pun partenerii pe un piedestal și li se dedică întru totul. Ei iubesc extrem de intens. Atunci când le spun unor persoane „te iubesc” ei recunosc, de fapt, că acestea reprezintă totul pentru ei.

Taur

Pentru tauri, aceste două cuvinte înseamnă de obicei „Am încredere în tine”. Nativii în această zodie sunt foarte precauți și foarte selectivi în privința persoanelor în care aleg să aibă încredere.

Gemeni

Cuvintele „Te iubesc” au semnificația „Alături de tine pot fi exact așa cum sunt eu, fără nicio mască” pentru nativii acestei zodii. Paradoxal, gemenii sunt atât foarte sociabili, cât și persoane pentru care intimitatea contează foarte mult. De multe ori, ei nu se înțeleg pe ei înșiși, așa că le este foarte greu să se deschidă cu adevărat. Prin urmare, atunci când rostesc cele două cuvinte, ei declară, de fapt, că persoana care primește declarația este cea alături de care se simt cel mai bine și în siguranță.

Rac

Pentru nativii în aceată zodie, cuvintele „Te iubesc” se traduc prin „Nu mă părăsi niciodată”. Racii au tendința de a se îndrăgosti nebunește, dar acest lucru nu se întâmplă înainte ca ei să simtă că sunt în siguranță. Așa că pentru ei, declarația înseamnă că dispariția partenerilor le-ar distruge întreaga lume.

Leu

La lei, „Te iubesc” înseamnă „Ai câștigat!”. „Câștigarea” unui nativ în această zodie este cel mai mare compliment pe care l-ar putea primi partenerul acestuia. De obicei, acești nativi nu sunt interesați să „se așeze la casa lor”, ei fiind tentați să „experimenteze” și fiind extrem de carismatici și cuceritori.

Fecioară

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

Fecioarele sunt cele mai precaute și conservatoare zodii. Sunt extrem de organizate și au nevoie de echilibru în viață pentru a se simți în siguranță. Când acești nativi rostesc „Te iubesc”, ei fac, de fapt, o promisiune. Pentru ei, cele două cuvinte înseamnă, de regulă, „Mi-aș putea clădi un viitor alături de tine”.

Balanță

Odată cu „Te iubesc”, balanțele spun „Voi încerca întotdeauna să te înțeleg”. Acestor nativi le poate fi extrem de dificil să relaționeze, fiind foarte introvertiți.

Scorpion

„Te voi proteja cu orice preț” – așa se traduc cuvintele „Te iubesc” pentru nativii în zodia scorpion. Ei tind să fie încăpățânați, geloși, dar și buni manipulatori. Însă, pentru cei pe care îi au în grații, pot muta munții din loc ca să îi știe în siguranță. Acești nativi le sunt foarte loiali persoanelor iubite.

Săgetător

Semnificația cuvintelor „Te iubesc” pentru săgetători are cea mai „fragilă” semnificație. Aceasta s-ar traduce prin: „Sunt foarte implicat/implicată – cel puțin deocamdată”. Nativii în zodia săgetător iubesc libertatea și plăcerea. Sunt rare cazurile în care ei sunt capabili de relații amoroase de durată – ceea ce nu înseamnă că nu pot iubi cu sinceritate.

Capricorn

„Haide să avem succes împreună”, spun acești nativi prin cuvintele „Te iubesc”. Ei sunt extrem de ambițioși și concentrați pe carieră, dar dacă își doresc să aibă o relație, vor să aibă succes și pe acest plan.

Vărsător

„Orice ar fi, voi fi sincer/sinceră cu tine” – aceasta este declarația ascunsă care însoțește cuvintele „Te iubesc” rostite de vărsători. De obicei, monogamia îi sperie pe acești nativi, dar dacă ajung să își declare dragostea, o declară pentru tot restul vieții.

Pești

Când nativii în această zodie spun „Te iubesc”, ei mai spun, de fapt, și „Îți voi ierta orice”. Acești nativi sunt romantici incurabili – tind să ierte orice, motiv pentru care mulți dintre ei ajung să fie captivi în relații toxice.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri