Sensibilă sau badass? Acestea sunt cele mai sensibile și inimoase ZODII. Te numeri printre ele?

 

Plângi de fericire, de tristețe, de oboseală, de ușurare, adică, din orice? Ai avut vreodată zile în care chiar şi cele mai mici lucruri te-au copleşit? Nu îți ia mult până să începi să plângi fără motiv? Află dacă te regăseşti în topul celor mai sensibile zodii.

Dacă te regăsești în rândurile de mai sus, înseamnă că te numeri printre cele mai inimoase și sensibile zodii, iar horoscopul tău e o reflexie a acestei realități. 

Pești

Celor născuți în zodia Pești le place să își creeze o imagine misterioasă și să pară de neclintit în fața celorlalți, dar, de fapt, sunt firi pline de compasiune. Se lasă copleșiți de emoții cu ușurință, iar această sensibilitate stă la baza creativității lor. Uneori, iau criticile prea în serios și urăsc cruzimea. 

Gemeni

Nativul din Gemeni este blând şi afectuos și, de cele mai multe ori, îl copleșesc emoțiile. Deși par mereu veseli, cei născuți sub acest semn zodiacal ascund multe suferințe. De asemenea, tinde să se supere de fiecare dată când ia o hotărâre greşită, acest lucru făcându-l nervos şi inconsecvent. 

Rac

Racii sunt firi emotive, însă, în realitate, sunt mult mai sensibili decât o arată. Sunt conștienți de reputația pe care o au, așa că încearcă să își estompeze cât mai mult pornirile emotive. 

Berbec

Berbecilor le pasă foarte mult de ceilalți, iar sub exteriorul acela competitiv se află persoane extrem de mărinimoase. Berbecii pot să se laude acum de ultima lor victorie, iar 10 minute mai târziu să se ofere voluntari pentru o asociație caritabilă.

Fecioară

Feciorele au tendința să își interiorizeze emoțiile și sentimentele, însă, uneori, acestea ies la iveală într-un mod exploziv.  

Capricorn

Capricornii sunt una din cele mai mărinimoase zodii, dar nu le place să își arate vulnerabilitatea, pentru a nu fi priviți ca fiind fragili. Nu vor să fie răniți și ar face orice le stă în putință pentru a preveni asta.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe