Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Solstițiul de iarnă 2019. Zodiile vor fi afectate! Planul energetic va suferi mari schimbări: Scorpionii vor avea chef de noi aventuri

Din punct de vedere calendaristic, iarna începe pe 1 decembrie. Cu toate acestea, începutul iernii astronomice este marcat de solstițiul de iarnă.

Solstițiul de iarnă 2019. Zodiile vor fi afectate! Planul energetic va suferi mari schimbări

Acesta are loc pe 22 decembrie, la ora 6.19 minute. Este începtul iernii astronomice, iar această dată coincide cu semnul Capricornului. Solstițiul influențează și zodiile și își pune amprenta pe ele în această zi.

În emisfera nordică, în care se află şi România, 22 decembrie este prima zi de iarnă astronomică - cea mai scurtă zi şi cea mai lungă noapte a anului. De la această dată, ziua începe să crească iar noaptea se scurtează.

Solstițiul de iarnă 2019.

Vărsătorii au de luat multe decizii pe final de an, fie că este vorba despre o mutare, de o schimbare a locului de muncă sau despre încheierea ori continuarea unei relații.

Nativii zodiei Pești au parte de multe provocări care le pun mintea la contribuție, iar astfel le pot demonstra tuturor calitățile pe care le au, precum și faptul că oricine se poate baza pe ei.

Pentru nativii zodiei Berbec, solstițiul vine cu încercări uriașe de a găsi un echilibru fie în viața personală, fie în viața profesională. Deciziile pe care le vor lua în această zi vor fi cruciale.

În schimb, nativii zodiei Taur reușesc să facă mai multe compromisuri și să găsească o cale de mijloc pentru a avea un final de an liniștit și înconjurat de persoane dragi. O persoană speciașă își poate face loc în viața lor.

Solstițiul de iarnă 2019. Scorpionii au chef de noi aventuri


Gemenii au parte de mari schimbări în timpul solstițiului de iarnă. Sunt remarcați la locul de muncă și pot primi o promovare sau chiar își pot găsi un loc de muncă mai bun. Fac progrese mari.

Racii încep niște proiecte pe care le-au tot amânat în ultimii ani, iar acum găsesc curajul necesar de a face un pas important în viață. Aveau nevoie de un impuls csre vine în data de 22 decembrie.

Leii trec prin clipe grele la locul de muncă, dar și în viața personală, iar data de 22 decembrie marchează o despărțire dureroasă în acest domeniu. Vor găsi puterea de a trece peste aceste încercări.

Nativii zodiei Fecioară lasă în urma lor tot ce nu mai funcționează și se concentrează mai mult pe propria persoană și mai puțin pe cei care au profitat de bunăvoința lor pentru o perioaddă lungă de timp.

Și pentru Balanțe ziua de 22 decembrie vine cu noi începuturi și în această zi se poate lega o relație amoroasă sau un parteneriat pentru care acești nativi au tras din greu în ultimul an. A venit momentul să culeagă roadele muncii lor și să se bucure din plin de banii pe care i-au câștigat.

Solstițiul de iarnă 2019.

Nativii zodiei Scorpion au chef de noi aventuri și să fie în centrul atenției. Se avântă fără să stea pe gânduri în ultimele zile ale anului și vor profita din plin de toate oportunitățile care le ies în cale în aceste momente.

Săgetătorii, în schimb, ar trebui să fie ceva mai perseverenți și să nu mai fie atât de aerieni. Nu e cazul să arunce totul pe apa sâmbetei doar pentru că ceva nu a ieșit așa cum și-au dorit. Perseverența este cheia succesului.

Capricornii continuă să câștige bătălie după bătălie în relațiile cu ceilalți ori în parteneriatele în care sunt membri. Strădania lor este recompensată pe final de an și cei din jur le recunosc începând de pe data de 22 decembrie toate meritele.

(sursa: kfetele.ro)

Recomandari