Sport în funcție de zodie. Află ce ți se potrivește conform horoscopului

 

Sport în funcție de zodie. Spune-mi ce zodie ești și o să îți spun ce sport ți se potrivește. Află ce spune horoscopul despre activitățile sportive pe care ar trebui să le practici.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Berbec

Berbecul este în general o persoană dinamică, neînfricată, care lupta cu toată forță să pentru a obține ceea ce își dorește. În atitudinea acestei zodii nu există caracteristici negative, nu există nimic complicat ori ascuns, ci numai pasiune și determinare. Dacă vreodată un berbec va fi înfrânt, el nu va suferi prea mult, ci se va ridică repede și va porni din nou la lupta. Toate aceste caracteristici îi ajută pe berbeci să aibă succes mai ales în sporturile de echipa - handbalul, baschetul, fotbalul ori voleiul sunt alegeri ideale pentru această zodie, pentru că berbecii reușesc să își pună în valoare toate calitățile și să le fie de un real ajutor coechipierilor lor.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Taur

Iubitori de confort, Taurii vor vedea sportul că pe o corvoadă. Cu toate acestea, sunt predispuși la creșterea în greutate odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce înseamnă că practicarea unui sport este o necesitate. Persoanele aflate sub semnul Taurului sunt atrase de natură și un mediu plăcut îi poate motiva să lucreze mai bine, că în cazul unei plimbări prin pădure. În plus, deoarece își adoră spațiul personal, achiziționarea unor echipamente sportive pentru casă reprezintă o idee foarte bună.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Gemeni

Probabil nu există zodie mai schimbătoare decât cea a gemenilor... Cu toate acestea, majoritatea știu ce își doresc să facă în viață și iau în calcul toate variantele pentru a reuși să-și împlinească scopul. Foarte optimiști, exuberanti și cu puțînă răbdare, gemenii se pot enerva ușor, devenind niște adversari demni de teamă. În ceea ce privește sportul, ei au nevoie de ceva in care să existe cât mai puține reguli și să se poată exprimă așa cum își doresc - skatebordingul, mersul cu bicicletă ori patinajul artistic sunt câteva exemple de activități care le sunt pe plac gemenilor

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Rac

Asemenea zodiei lor, Racii sunt ființe ce adoră apă. Orice fel de sport acvatic este o alegere bună pentru un Rac, însă acest lucru nu înseamnă că activități precum joggingul sau aerobicul trebuie evitate. Atât timp cât se simt în largul lor, Racii sunt capabili să depună efort pentru un timp îndelungat, fiind foarte rezistenți. Racii preferă sporturile de echipa, deoarece în viziunea lor, echipa reprezintă o familie iar familia este mereu pe primul loc. Ei consideră că un sport ar trebui să implice și latura emoțională, iar dacă nu simt o conexiune cu activitatea aleasă, renunta imediat. Cel mai bine pentru ei este să aleagă sporturi precum polo pe apă, înot, parasailing sau caiac cano

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Leu

Tot ce face leul, face din pasiune. Tocmai de aceea, dacă el vrea să facă sport, atunci probabil că o să facă și o să fie și cel mai bun în domeniul sau. Leii sunt mândri, extrovertiți și foarte activi. Cu toate acestea, în ciuda aparențelor, majoritatea sunt foarte buni la suflet și vor să îi ajute pe cei din jurul lor. Totodată, leii sunt și foarte curajoși. Pentru că acești nativi sunt foarte mândri și se bucură atunci când sunt în centrul atenției, adesea preferă sporturile mai puțîn comune. Pentru ei artele marțiale ori scrima sunt alegeri potrivite și pentru faptul că sunt sporturi pe cont propriu. Leii se descurcă bine și în echipa, însă in cazul acesta cel mai probabil este că ei vor fi liderii.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Fecioară

Semne zodiacale ce preferă o imagine naturală atunci când vine vorba de sport, Fecioarele prezintă o înclinație către activități precum aerobic, yoga, jogging sau dans. Ele văd sportul că pe un pas necesar spre obținerea unui stil de viață sănătos și îl combină adesea cu un program eficient de dormit și o alimentație corespunzătoare. Spațiile închise precum sălile de sport nu sunt cele mai bune pentru a antrena mintea unei Fecioare, iar de aceea e indicat că sesiunile de yoga sau aerobic să aibă loc în aer liber.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Balanță

Nativii din balanță sunt printre cei mai inteligenți din întreg zodiacul. Totodată, sunt calmi, echilibrați și politicoși, și preocupați de viitorul lor. Muncesc mult, deși nu au întotdeauna noroc, și sunt foarte buni cu cei din jurul lor, cu toate că urăsc mulțimile. Li se potrivesc sporturile mai puțin violente și, de cele mai multe ori, practicate de unul singur - echitația, ciclismul, înotul, sau gimnastică pot fi sporturi pe placul nativilor din balanță.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Scorpion

Pentru Scorpioni, cele mai bune metode de menținere în formă sunt cele care implică efort și sunt competitive. Activități intense și extenuante, care solicită corpul la maxim sunt foarte atractive pentru acest tip de persoane, însă Scorpionii trebuie să evite să își întreacă limitele, întrucât sunt predispuși la ruperi de ligamente și afecțiuni induse de stres. Printre sporturile indicate pentru Scorpioni se regăsesc artele marțiale, boxul și alergatul pe distanțe mari.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Săgetător

Mereu în încercarea de a fi în centrul atenției, săgetătorii sunt persoane calme și optimiste, care cred cu tărie că numai prin pasiune și responsabilitate vor obține ceea ce își doresc. Le place riscul și, de cele mai multe ori, nu le e frică să și-l asume, pentru că experiență le-a arătat că întotdeauna mai au o "săgeata" la dispoziție, de care se pot agață în caz de pericol. Sporturile care îi fac să se simtă bine sunt cele care implică oarecum riscuri - sporturile extreme, cursele offroad, cartingul. Dar având în vedere că lucrează foarte bine cu mâinile (mânuidu-și săgețile) ei se vor descurcă bine și la baschet, handbal ori tenis.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Capricorn

Pentru Capricorni, niciun sport nu e prea greu. Ambițioși, dacă își propun să aibă o formă fizică de invidiat, nimic nu îi mai poate opri. Exercițiile cardio sunt foarte eficiente pentru persoanele aflate sub semnul Capricornului întrucât adesea aceștia pot exagera când vine vorba de ridicatul greutăților sau jocurile în echipa și sunt predispuse la probleme cu încheieturile. Plimbările prin parc sau plimbatul animalelor sunt activități cu intensitate redusă care însă reprezintă un mod ușor de menținere în formă.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Vărsător

Liniștit și amabil, vărsătorul este unul dintre cei mai nonconformiști native ai zodiacului. Preferă activitățile care au o legătură strânsă cu personalitatea să și este mai mereu preocupat de lucrurile noi. Curiozitatea și entuziasmul se numără printre caracteristicile de baza ale varsatorilor. Că și activități sportive, li se potrivesc mai ales sporturile de echipa, unde altruismul lor poate fi pus în evidență - fotbalul, tenisul, baschetul, handbalul, rugbyul sau voleiul sunt sporturile care îl fac fericit.

Ce sport ți se potrivește în funcție de zodie. Horoscop Zodia Pești

Majoritatea persoanelor aflate în zodia Pești preferă să evite activitățile sportive, întrucât nu doresc să-și părăsească zona de confort. Cu toate acestea, înotul sau exercițiile de aerobic în apă vor ajută Peștii să piardă din calorii ușor, fiind distractive și antrenante în același timp. De asemenea, Peștii sunt predispuși la probleme cu picioarele, drept pentru care sporturile prea intense trebuie evitate sau practicate cu grijă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI