Căutare Live

Sugestii Feng Shui pentru un an prosper! Ce spune zodiacul chinezesc despre noul an

Este oficial! Mai avem doar 400 de ore până începe noul an chinezesc, adică vreo 17 zile. Deşi fiecare zodie are particularităţile ei, există remedii feng shui valabile pentru toţi nativii.

De exemplu, aveti în casă o figurină cal roşu? Dacă nu, cumpăraţi-vă căci vă asigură faima. Şi ţineţi cont apoi de faptul că în casă trebuie orientată înspre sud, pentru mai multă apreciere la serviciu, dar şi în cuplu.

Dacă prioritatea voastră este iubirea, figurinele şobolan, cocoş, iepure nu trebuie să vă lipsească din locuinţe. Iar raţele mandarin din quartz toz asigură fidelitatea.

Unul dintre remediile anului este tara albastră. Albastru ne trebuie în centrul casei, negru în secundar, pentru a lupta cu energiile din centru, sunt energii de furturi, de trădări şi de accidentări.

Dacă săptămânal vorbim despre zodiacul european, nu avem cum să-l ratăm pe cel chinezesc. Aşa că, atenţie!

Şi nativii născuţi sub semnul maimuţei îşi pot schimba cariera, iar dragostea va apărea la orizont. Şi dacă tot am menţionat cuvântul dragoste, în viaţa nativilor oaie poate apărea o căsătorie sau un copil.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri