Căutare Live

Sugestii Feng Shui pentru un an prosper! Ce spune zodiacul chinezesc despre noul an

Este oficial! Mai avem doar 400 de ore până începe noul an chinezesc, adică vreo 17 zile. Deşi fiecare zodie are particularităţile ei, există remedii feng shui valabile pentru toţi nativii.

De exemplu, aveti în casă o figurină cal roşu? Dacă nu, cumpăraţi-vă căci vă asigură faima. Şi ţineţi cont apoi de faptul că în casă trebuie orientată înspre sud, pentru mai multă apreciere la serviciu, dar şi în cuplu.

Dacă prioritatea voastră este iubirea, figurinele şobolan, cocoş, iepure nu trebuie să vă lipsească din locuinţe. Iar raţele mandarin din quartz toz asigură fidelitatea.

Unul dintre remediile anului este tara albastră. Albastru ne trebuie în centrul casei, negru în secundar, pentru a lupta cu energiile din centru, sunt energii de furturi, de trădări şi de accidentări.

Dacă săptămânal vorbim despre zodiacul european, nu avem cum să-l ratăm pe cel chinezesc. Aşa că, atenţie!

Şi nativii născuţi sub semnul maimuţei îşi pot schimba cariera, iar dragostea va apărea la orizont. Şi dacă tot am menţionat cuvântul dragoste, în viaţa nativilor oaie poate apărea o căsătorie sau un copil.

Horoscop: Spune-mi ce zodie ești să îți spun care sunt zilele tale norocoase în 2020... Horoscop 9 ianuarie 2020. O zodie are parte de schimbări benefice pe plan financiar...
Ultimele știri