Antena Căutare

TEST genial! Ți-ai studiat vreodată linia dragostei din palmă? După ce o identifici, îndoaie ușor palma și află când te vei căsători

Mai întâi de toate, este necesar să înțelegem unde este linia iubirii. Oamenii confundă adesea linia dragostei și linia inimii, dar acestea sunt două lucruri total diferite. Informațiile principale despre viața personală și căsătorie le puteți afla cu ușurință doar dacă vă analizați linia iubirii pe care o aveți în palmă.

Mai întâi de toate, este necesar să înțelegem unde este linia iubirii. Oamenii confundă adesea linia dragostei și linia inimii, dar acestea sunt două lucruri total diferite.

Informațiile principale despre viața personală și căsătorie le puteți afla cu ușurință doar dacă vă analizați linia iubirii pe care o aveți în palmă.

Pentru a găsi această linie, trebuie să îndoiți ușor palma și să acordați atenție îndoirilor sale. În acest moment veți observa liniile care sunt prezente între linia inimii și degetul mic al mâinii. Aceste liniuțe sunt de dimensiuni reduse. Dacă găsiți această linie prețioasă, continuați să o descifrați.

1. Deci, dacă linia dragostei de pe mâna ta are contururi subtile, acest lucru înseamnă că dragostea are o mare importanță pentru tine. Cel mai probabil, sunteți unul dintre acei oameni, care adesea se gândesc la dragoste, doresc acest lucru, acesta este unul dintre domeniile principale de realizare pentru tine. Problema este că viitorul vostru partener nu acordă atât de multă atenție iubirii, ca și voi.

2. Micile liniuțe ale liniei dragostei, linii care se întrerup, pot spune, de asemenea, ceva interesant. Aceasta sugerează că în timpul perioadei de criză puteți să vă despărțiți de partener, însă uneori pot indică și sfârșitul căsătoriei, după caz. Cu toate acestea, dacă vedeți că una dintre liniuțe este deconectată și apoi se reconectează, înseamnă că este posibil să aibă loc o împăcare.

3. Dacă există o altă linie paralelă cu linia principală a dragostei, atunci se poate spune că unul dintre parteneri are o altă persoană în viața lui și este posibil să te înșele. Lungimea liniei sugerează durata relație tale.

4. Linia optimă de dragoste este o linie dreaptă, lungă, clar delimitată. Cu cât există mai puține lacune, abateri, cu atât mai prosperă va fi sfera iubirii pentru o persoană. Vă poate spune despre căsnicia fericită și familia puternică pe care o veți avea.

Sursa: estisuperba.ro

Horoscop săptămâna viitoare. Două zodii primesc ce merita! Bani, contracte noi, o viață nouă... Horoscopul zilei de 17 iunie. Moment magic în viaţa unei ZODII: Se va îmbogăți peste noapte...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x