Căutare Live

Top 3 cele mai norocoase zodii în anul 2022. Previziunile experților despre bani, iubire și sănătate

Lăsați deoparte nevoia de a privi în mod constant partea bună a lucrurilor și admiteți că anul 2021 a fost dur. Iată care sunt zodiile norocoase din anul 2022.

Top 3 cele mai norocoase zodii în anul 2022. Previziunile experților despre bani, iubire și sănătate

Shutterstock

Sincer, „aspru” înseamnă o expunere blândă. Poate că nu a fost la fel de intens ca 2020, dar cu siguranță nu a fost nici lapte și miere.

Cele mai norocoase zodii din anul 2022

Adevărul este că ultimii ani au adus unele dintre cele mai dificile lucruri care se pot întâmpla în astrologie. Până acum, sunt sigur că aveți parte de niște vibrații foarte bune. Din fericire, 2022 este în sfârșit aici și, deși este plin de puncte slabe, are o mulțime de puncte bune pentru a vă menține conectat a prezent. Iată ce au pregătit astrele pentru cele mai norocoase semne zodiacale din 2022, ce vor primi anul acesta zodiile.

Citește și: Patru zodii sunt afectate de primul Mercur retrograd din anul 2022! Ce vești aduce horoscopul și ce nativi vor avea de suferit

În 2022, Jupiter – planeta norocului, aventurii și înțelepciunii – va fi în poziția ideală pentru a aduce tuturor entuziasmul necesar. La urma urmei, anul începe cu Jupiter în Pești care se întâmplă să fie semnul zodiacal al conducerii sale. Acest lucru îi va oferi lui Jupiter tot ceea ce are nevoie pentru a face lumea un loc mai frumos, mai ales când își unește forțele cu Neptun visător și spiritual pe 12 aprilie. Pe măsură ce Jupiter și Neptun devin una - formând o conjuncție care are loc doar la fiecare 13 ani - va radia suficientă energie artistică pentru a începe următoarea renaștere. Și pe tot parcursul anului 2022, Jupiter în Pești vei aduce atât de multă dragoste, romantism și abundență, așa că profită de asta.

Berbecii vor avea parte de un an bun pe plan emoțional în 2022

Berbec: Descoperi o încredere profundă și puternică anul acesta. Nu există nimic pe care să-l iubești mai mult decât să-ți demonstrezi și să-ți împlinești potențialul. Anul acesta, Jupiter se va muta spre Berbec din 10 mai până pe 28 octombrie, înainte de a reintra în Berbec pe 20 decembrie, unde va rămâne pe tot parcursul anului 2023. Veți avea doar o perioadă mică pe Jupiter anul acesta și vă oferă o privire asupra tuturor modalităților necesare pentru a vă construi încrederea. Dacă acest lucru nu vă oferă un motiv să așteptați cu nerăbdare 2022 (și chiar 2023), altul ce ar putea fi?

Citește și: Care sunt numerele tale norocoase în anul 2022, în funcție de zodie. Horoscopul cifrelor îți dezvăluie totul

Racii vor avea noroc în viața sentimentală în 2022

Rac: Te simți deschis la minte și gata pentru o aventură. Din momentul în care a început anul 2022, Jupiter s-a deplasat prin semnul de apă alăturat, Pești. Acest tranzit glorios vă va activa a noua casă a aventurii și a minții deschise. Anul acesta, Jupiter îți aduce noroc sub formă de experiențe noi și activități spontane care îți vor tăia răsuflarea. Eliberați-vă de perspective limitative, deoarece Jupiter vă va arăta o lume cu totul nouă în 2022.

Scorpionii vor avea noroc în dragoste în 2022

Scorpion: Radiezi dragoste, magie și creativitate. Cireașa de pe tort a anului 2022 este Jupiter în Pești și nimeni nu este mai nerăbdător să vadă ce i-a fost pregătit decât tine. La urma urmei, Jupiter se va muta și prin casa ta pasională și orientată spre plăcere, ceea ce va face totul să pară mai romantic, frumos și mai colorat. Este posibil să aveți chiar o renaștere artistică în acest timp, așa că nu vă negați instinctele de a crea magie chiar din vârful degetelor.

Citește și
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Colaj cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu
De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu
colaj-george-burcea
George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul
George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul
Mai multe articole
Patru zodii sunt afectate de primul Mercur retrograd din anul 2022! Ce vești aduce horoscopul și ce nativi vor avea de s... Horoscop zilnic 17 ianuarie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și...
Ultimele știri