Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Top 3 zodii blestemate să le meargă prost în 2020! Vor avea ghinion tot anul! Cine riscă să aibă probleme de sănătate și inima frântă

Anul 2020 va fi ușor de detestat de către nativii unor zodii, pentru care totul se va aranja pe dos! Eforturile lor vor fi în zadar, de cele mai multe ori, deoarece ghinionul îi va urmări la tot pasul.

Top 3 zodii blestemate să aibă ghinion teribil în 2020!

1. Rac

Nativii zodiei Rac ar trebui să se pregătească, deoarece 2020 va fi un an dificil pentru ei. Va fi nevoie de mult efort ca să obțină ceea ce vor. De foarte multe ori, vor apărea oameni care vor încerca să îi tragă în jos.

Nu le este recomandat ca în anul 2020 să facă investiții riscante și nici să le ofere oamenilor din jur prea multă încredere, până când nu dovedesc clar că o merită!

Cel mai bine pentru acești nativi ar fi să își asculte intuiția! La tot pasul!

2. Balanță

Anul 2020 nu se anunță a fi unul simpatic nici pentru nativii zodiei Balanță! Nu trebuie să se bazeze deloc pe noroc, deoarece acesta va lipsi cu desăvârșire!

Nici vorbă de vreo investiție sau vreo acțiune riscantă – pe orice plan! Acestor nativi le este recomandat să meargă doar la sigur!

Nici pe plan amoros nu vor avea prea mult noroc Balanțele în 2020, mai ales în cea de-a doua parte a anului. Ar fi mai bine să nu aibă încredere în promisiuni!

3. Berbec

Nativii zodiei Berbec vor simți că întregul Univers va fi împotriva lor! Vor fi multe momente de disperare pentru acești nativi, cărora pur și simplu nu li se vor alinia astrele.

Acestor nativi le este recomandat să își păstreze calmul, ba chiar să aibă o doză de indiferență, deoarece cu cât vor lupta mai tare pentru ceva, cu atât mai mult vor înrăutăți situația.

Este posibil ca anul 2020 să vină și cu farse și capcane de tot felul pentru acești nativi. Ar fi mai bine să nu accepte să meargă într-o călătorie ce i-ar putea entuziasma, deoarece riscă să se îmbolnăvească!

Recomandari