Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Top 3 zodii care vor da lovitura în februarie! Este luna lor! Cine va avea noroc la bani și cine se va îndrăgosti lulea

În luna februarie, podiumul zodiilor norocoase este ocupat de Gemeni, Balanță și Vărsător. Acestor nativi le va fi bine în plan financiar, dar și în plan personal, unii dintre ei riscând să se îndrăgostească lulea.

Zodii februarie

Gemeni

Lucrurile încep să capete sens pentru Gemeni, care observă brusc și limpede ce oportunități au pentru a-și face viața mult mai bună și pentru a se simți împliniți.

În plan profesional, Gemenii se pot aștepta la o mărire de salariu ori la o ofertă extraordinară, ce le va aduce o creștere considerabilă în plan financiar, sau chiar la o oportunitate de afacere ce va aduce bani mulți.

Balanță

Pentru Balanțe răsare soarele în plan personal! Nativii singuri vor întâlni pe cineva special, pentru care vor simți fluturi în stomac.

Momentele prețioase cu prietenii vechi, dar și cu unii noi, vor fi numeroase în această lună.

În plus, Balanțele vor înțelege exact ce își doresc cu adevărat și ce schimbări vor trebui să facă, pentru a fi cu adevărat fericite.

Vărsător

Vărsătorii vor avea numeroase motive să zâmbească în luna februarie! Totul va merge bine de la sine, fără ca nativii să trebuiască să facă eforturi.

Pe plan financiar ar putea să apară o veste excelentă pentru acești nativi.

Se vor aranja toate relațiile personale și profesionale, iar Vărsătorii vor fi gata de un compromis ce le va aduce doar lucruri bune.

Recomandari