Antena Căutare

Top 4 zodii care sărăcesc primăvara asta! FALIMENT scrie pe ele!

Care sunt zodiile falimentare ale primavreii. Te numeri printre ele?

4 zodii au parte de surprize financiare nedorite primăvara aceasta. Vor avea parte de adevărate dușuri reci din punct de vedere financiar. Din cauaza faptului că nu și-au gestionat cum trebuie finanțele, cuvântul de ordine care îi guvernează primăvara aceasta este: falimentul.

Top 4 zodii care intră în faliment

LOCUL 4: CAPRICORN – Acest nativ are parte de tot felul de episoade neplăcute din punct de vedere financiar. Va avea parte de câteva dușuri reci. Va pierde mulți bani pentru că nu a gândit nicio strategie serioasă de îmbogățire. Încă mai are mult de muncit.

LOCUL 3: PEȘTI – Nativul Pești trebuie musai să facă ceva pentru a se echilibra din punct de vedere financiar. Are multe de făcut și trebuie să renunțe să își mai achiziționeze lucruri de care nu are urgentă nevoie.

LOCUL 2: SCORPION – Nativul Scorpion face niște greșeli repetate în a-și gestiona buzunarele și asta atrage cu sine consecințe grave.

LOCUL 1: BERBECBerbecul e foarte căpos de fel și asta îi aduce o frumoasă sărăcie până la începutul lunii iunie. Nu ascultă de nimeni, crede că le știe pe toate, iar acțiunile pe care le pune în practică nu îi aduc niciun avantaj. Prin comportamentul său, Berbecul are calea limpede către faliment.

sursă: estisuperba.ro

Zodiile predispuse la BOLI! Lidia Fecioru dezvăluie nativii care ar trebui să aibă mai mare grijă de ei... Fiecare are de dus o greutate "în spate" toată viaţa. Află care este blestemul zodiei tale! Nativul care nu va...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x