Antena Căutare

Top 5 zodii de femei care preferă banii, nu dragostea. Ferește-te de ele, sunt cele mai materialiste native din zodiac!

Astrele vin în ajutorul bărbaților de această dată și dezvăluie care sunt femeile care nu pun accentul pe sentimente într-o relație și care vor să aibă mai de grabă o mulțime de bani, să fie întreținute de bărbatul din viața lor. Iată care sunt acestea:

Astrele vin în ajutorul bărbaților de această dată și dezvăluie care sunt femeile care nu pun accentul pe sentimente într-o relație și care vor să aibă mai de grabă o mulțime de bani, să fie întreținute de bărbatul din viața lor. Iată care sunt acestea:

Locul V: Femeia CAPRICORN:

Se știe despre nativele născute sub acest semn zodiacal că sunt persoane ambițioase, cu o mare putere de muncă, deci banii sunt foarte importanți pentru ele și uneori lasă la o parte sentimentele pentru o bună condiție financiară.

Acest lucru nu înseamnă că urmăresc neapărat o relație din care să aibă câștiguri financiare, ci faptul că pentru femeile capricorn banii și cariera sunt mai importante decât sentimentele, ceea ce poate fi deranjant pentru partenerii lor.

Locul IV: Femeia RAC:

Aceste femei au o intuiție remarcabilă și de cele mai multe ori reacționează din instinct. Aceste native pot deveni zgârcite pentru că banii sunt importanți pentru ele și ajung la un moment dat să adune tot felul de lucruri lipsite de valoare.

Femeile rac merge pe premiza că este mai bine să aibă bani pentru că nu știi niciodată când îți trebuie. Acest lucru le face să devină din când în când materialiste, atât în ceea ce-l privește pe partenerul lor de viață, cât și pe cei din jurul lor.

Locul III: Femeia BERBEC:

Aceste femei sunt cele care au cea mai mare capacitate de a avea două fețe. Se descurcă în orice situație și pot juca o mulțime de roluri, în funcție de ce anume au nevoie.

Femeile berbec sunt mândre, pot realiza multe în viață și pot ajunge oriunde își propun. Pot fura cu ușurință mintea bărbaților, ceea ce pe permite să îi stoarcă de bani pentru a-și atinge scopurile și dorințele.

Locul II: Femeia SCORPION:

Aceste femei sunt înnebunite după toată plăcerile vieții. De cele mai multe ori sunt obsedate de control și sunt maestre în arta manipulării, de aceea, bărbatul care are alături o femeie scorpion va trebui să se conformeze ei.

Atunci când vine vorba de cheltuit, nu se pot abține și nu se uită la bai, cu atât mai mult dacă banii sunt ai partenerului și nu îi aparțin.

Locul I: Femeia VĂRSĂTOR:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai materialiste femei din zodiac. Aceste femei adoră să îi controleze pe bărbați și nu se simt deloc prost în momentul în care trebuie să profite de naivitatea bărbaților.

ele preferă obiectele scumpe și rafinate, de lux. Tocmai de aceea, își aleg bărbați care pot să le promită un viitor strălucit din punct de vedere financiar și acesta este motivul pentru care femeile vărsător nu aleg des cu inima.

Sursa: estisuperba.ro

Horoscopul de vineri, 23 februarie. Două ZODII au o zi plină vești bune: una are dragoste, cealaltă bani!... Horoscop pe zi de naștere. Ce înseamnă dacă te-ai născut pe 23 februarie. Ziua persoanei cu inițiativă...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x